Copy
Ga je liever uit met een single met of zonder kinderen?
Hallo <<Voornaam>>,

Bij IndiviDuo schrijven singles zich in die kinderen hebben en ook singles die (nog) geen kinderen hebben. Ze geven aan of ze wel of geen partner willen met kinderen. Als je een relatie aangaat met iemand die kinderen heeft, kan dat ook jouw leven verrijken. Aan de andere kant moet iemand met kinderen haar/zijn aandacht verdelen tussen jou en de kinderen.

Dat merk je al bij het eerste afspraakje. Of je uitgaat met een single die de zorg heeft voor kinderen of een kinderloze single maakt een behoorlijk verschil. Alleenstaande ouders besteden veel vrije tijd aan de kinderen. Ze hebben het meestal druk en kunnen niet zomaar even spontaan naar een feest of wat gaan drinken met vrienden of collega’s. Als ze worden uitgevraagd moeten ze vaak “ja, maar” antwoorden. Dat maakt het er niet makkelijk op voor alleenstaande ouders.

Toch maken kinderloze singles slechts eens per kwartaal een afspraakje terwijl alleenstaande ouders Lees verder→. In deze blog lees je ook wat alleenstaande ouders vertellen aan de alleenstaande moeder Atty van de Brake van www.alleenstaandeoudershop.nl.

Singles met en singles zonder kinderen hebben de afgelopen weken meegewandeld. De ene keer waren we met z'n viertjes en de andere keer met z'n achttienen. Vorige week vond het wadloopweekend plaats. Door de wind stond er meer water op het wad dan normaal. Bekijk de foto's maar!

Na alle buitenactiviteiten staan nu ook wat meer activiteiten binnen ingepland zoals volgende week de Single Dans- en Ontmoetingsavond bij Hofsteenge in Grolloo vanaf 20:30 uur. Dit keer wordt de muziek verzorgd door de DJ van ShowTime Feesten. Of je van los dansen of van stijldansen, de DJ zorgt ervoor dat jij je vermaakt op de dansvloer. Hou je niet van dansen, ook dan ben je welkom op deze avond voor singles.

De dag daarna op zondagmiddag 30 september maken we een boottocht vanuit Wedde. Aan boord wordt een Spaanse sfeer gecreëerd om het zomerse gevoel nog langer vast te houden. Tot uiterlijk donderdag 27 september kan je je nog hiervoor aanmelden. Nu hebben evenveel mannen als vrouwen zich daarvoor aangemeld. 

Welke activiteiten worden verder aanboden?
• Zeiltocht op 5 oktober vanaf Lelystad 
• Skiweek Oostenrijk 15 t/m 22 december 2012 (bijna vol)
• Gratis Kleurproeverij op 12 oktober in Finsterwolde om te ontdekken of de Kleurrijke Workshop wat voor jou is
• Speeddaten en het 80s & 90s Feest in Assen op 3 november
• Wandelweekend in Zuid Drenthe vanaf 9 november
• Kleurrijke workshop op 18 november in Finsterwolde
• Theatervoorstelling: Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus op 16 februari 2013 (de voorstelling is bijna uitverkocht!)

Heb je belangstelling voor één of meer van deze activiteiten? Meld je dan aan via de website. Daar vind je ook meer informatie. Je kan lid worden van de ActiviteitenClub, maar dat is niet noodzakelijk.

IndiviDuo op de beurs 
• Ladies Business Event tussen de Porsches in Groningen 11 oktober (voor m/v) gratis toegang
• Paranormaal & Wellness Beurs in Assen 28 oktober
  Tijdens deze beurs geef ik een gratis workshop/lezing  waarin je leert hoe je makkelijker in contact komt met anderen. 

The Next Entrepreneur
De vorige keer vertelde ik je al dat ik meedoe aan een wedstrijd georganiseerd voor ambitieuze en startende ondernemers: The Next Entrepreneur. Als ik deze wedstrijd win kan ik nog meer gaan doen voor singles zoals het geven van workshops om singles RelatieKlaar te maken. Heb je nog niet op mij gestemd? Zou je dat alsnog willen doen? Je kunt je stem uitbrengen met deze link....

Ken je iemand die wellicht geïnteresseerd is in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om voor singles een passende partner te vinden.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel
 Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01
Copyright © 2012 Relatiebemiddelingsbureau IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp