Copy
Toekomstplannen bespreekbaar maken
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Het is fijn als je een relatie rustig kunt opbouwen. Je ontmoet elkaar eerst een paar uur en als het leuk is, ga je ook eens een heel weekend afspreken. Als bijna elk weekend voor beide partijen niet genoeg is, maak je het weekend langer of je ziet elkaar ook doordeweeks. Voor je het door hebt, woon je al praktisch samen! Dat is volgens mij het ideale plaatje.
Maar wat doe je als het anders loopt? Lees hier verder.

Komende Activiteiten
Vanmiddag is Rondje Molen in Dalen. Na de wandeling naar de molen krijgen we een demonstratie van de molenaar. We zijn al met 6 mannen en 6 vrouwen. Kom jij ook naar Dalen op 16 april, <<Voornaam>>?

Andere activiteiten op de agenda zijn: De workshop Liken, Swipen of Toehappen gaan Mannencoach Mark en ik op andere locaties nog een keer geven:
Of ga naar de Wadden:
  • 30 mei-3 juni Midweek Ameland Geniet van de rust, het luxe verblijf en de kookkunsten van de kok.
  • 3-6 juni Weekend Ameland nog 4 plekken beschikbaar!
  • 9-12 september Wadlopen bij Schier. Een unieke tocht over het wad van Schiermonnikoog en verblijf het hele weekend op Schier.  
Relatiebemiddeling 
Wil je ook een leuke relatie opbouwen met een passende partner? Ik kan je helpen bij jouw zoektocht! Relatiebemiddeling is al mogelijk vanaf € 45 per maand. Kijk naar de mogelijkheden en kies wat bij jou past zoals Zilver (Relatiebemiddeling zonder coaching) of Goud (Relatiebemiddeling inclusief coaching). 

Wil je een afspraak inplannen voor Relatiebemiddeling? Stuur dan een e-mail met jouw telefoonnummer dan neem ik contact met je op. Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek aangaan kan ook. Hiervoor kan je zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda

 
Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp