Copy
Wat is intimiteit?
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Hoe meer intimiteit je ervaart, hoe gelukkiger en liefdevoller je je voelt. Voelt iedereen zich nu ongelukkiger door de anderhalve-meter-samenleving? Misschien is het handiger om eerst helder te krijgen wat intimiteit is. Lees verder→

Single Activiteiten: 

Weekenden & Vakanties: Relatiebemiddeling of Coaching
Verlang je naar een lieve partner <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor coaching of voor een intakegesprek voor relatiebemiddeling.  
Liever eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Tijdens deze kennismaking neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Gelukkig wordt mijn agenda weer wat voller en ga ik vaker voor een intakegesprek naar de mensen toe. Ook komt men voor een kennismaking met mij weer op kantoor in Gieterveen.

Wil je dat ik contact met je opneem, laat dan hier je gegevens achter. Natuurlijk kan je mij ook mailen of bellen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL 001638442.B35


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2020 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp