Copy
Kwetsbaar
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Kwetsbaar is iedereen. We gaan echter niet hetzelfde om met ons besef dat we gekwetst kunnen worden. Twijfel je eraan of je je kwetsbaar wilt opstellen? Lees dan dit artikel.

Vorige Activiteiten:
Vorige week zaterdag kwamen 7 personen langs tijdens de Open Dag om kennis te maken en hun vragen aan mij te stellen. De laatste bezoeker was de burgemeester die nieuwsgierig was naar mijn werkzaamheden.
Zondagmiddag vonden Opstellingen met het thema Relatie plaats in Groningen. De deelnemers kregen hierdoor nieuwe inzichten, zie het verslag

Single Activiteit dit weekend:
Vanmiddag vindt de Workshop flirten in Theorie & Praktijk plaats in Groningen. We starten om 13.00 uur. Heb je zin om te komen <<Voornaam>>, dan is last minute aanmelden mogelijk. We hebben een kleine groep deelnemers zodat de mannen van mannencoach Mark en de vrouwen van mij veel persoonlijke aandacht kunnen krijgen tijdens de workshop. 

Diverse workshops:

Voor onderstaande workshops wordt een datum geprikt na voldoende aanmeldingen. Voor meer informatie en aanmelding kijk op de website
  • Het geheim van de Liefde
  • "Een nieuw begin" thema-opstellingen over Relaties
  • Workshop Belemmerende Overtuigingen
  • Kleurrijke workshop voor een geweldige 1e indruk
  • Workshop Kijk op Geluk 
  • Workshop m/v leren begrijpen
  • Workshop met jezelf verbonden voelen 
Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp