Copy
Het geheim van aantrekkingskracht
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet

Beste <<Voornaam>>,

Sommige mensen hebben iets heel bijzonders waardoor iedereen ze super aantrekkelijk zijn. Wil jij ook je aantrekkingskracht vergroten? Ontdek dan de 10 geheimen om woest aantrekkelijk te worden in dit artikel.

Single Activiteiten:
Vanmiddag om 16 uur is een gratis informatiemiddag in Hilversum over de reis naar Senegal. Je bent van harte welkom. Laat je weten of je komt?

De komende tijd staan deze activiteiten op de agenda:

Single Workshops

Relatiebemiddeling 
Wil jij je laten inschrijven voor relatiebemiddeling en zo in contact komen met singles die al veel overeenkomsten met jou hebben? Bel 06-28633962 of stuur mij een e-mail en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

Eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij op kantoor in Gieterveen kan ook. Je kunt zelf een afspraak inplannen in mijn digitale agenda.  

Hartelijke groet,
Joyce BoerkoelTelefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2016 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp