Copy
De Energiemaatschappij
Is dit bericht niet goed leesbaar?
Lees verder op internet
Beste <<Voornaam>>,

Met wie je omgaat bepaalt hoe je je voelt, doordat je de energie van die persoon meekrijgt. Dat kan fijn zijn, maar wat als je dat als minder prettig ervaart? Lees was je er aan kunt doen op het blog De Energiemaatschappij.

Single Activiteiten: 

Weekenden & Vakanties: Relatiebemiddeling of Coaching
Verlang je naar een lieve partner <<Voornaam>>? Als je mij een e-mail stuurt met jouw telefoonnummer, dan neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen voor coaching of voor een intakegesprek voor relatiebemiddeling.  
Liever eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek? Tijdens deze kennismaking neem ik de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

De intakegesprekken kunnen nu weer bij mensen thuis plaatsvinden en de kennismakingen op kantoor in Gieterveen. Daarnaast ga ik desgewenst ook door met gesprekken via videobellen en telefoon.

Wil je dat ik contact met je opneem, laat dan hier je gegevens achter. Natuurlijk kan je mij ook mailen of bellen.

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   www.individuo.nl
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL 001638442.B35


Ps. Misschien lees je dit en is Relatiebemiddeling het laatste wat je nodig hebt in je leven nu. Dat kan natuurlijk. Ken je iemand voor wie Relatiebemiddeling een uitkomst zou kunnen zijn? Stuur deze mail dan snel door. Je zou er het verschil in iemands leven mee kunnen maken.  

Copyright © 2020 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.Stuur door naar een vriendBijwerken aanmelding | unsubscribe 

Email Marketing Powered by Mailchimp