Copy
Hallo <<Voornaam>>,

Deze email heeft een facelift ondergaan: een andere layout en een cartoon. De bedoeling is dat de cartoon elke 2 weken een vervolg gaat krijgen.
Op de website zal ik voortaan deze e-mails plaatsen inclusief de cartoons. De bedoeling is dat de cartoon elke 2 weken een vervolg gaat krijgen.

Vandaag geen blog, maar ik geef je 50 tips om een partner te vinden
 
Op zondag 30 oktober wandelden we 12 km met 14 singles. Rond 11: uur verzamelden we bij Herberg de Fazant in Oudemolen. Na de koffie liepen we naar de Koningsherberg in Anloo. Daar zaten we gezellig aan één grote tafel om te lunchen. In de Magnuskerk bekeken we de prachtige expositie van Geke Hoogstins en vervolgden de wandeling weer naar Oudemolen. Tenslotte dronken we nog wat bij Herberg de Fazant en namen afscheid van elkaar. Het was een prachtige wandeling, een gezellige groep mensen en er heerste een leuke sfeer. Op de website kan je onder http://www.individuo.nl/vorige-activiteiten/ de reacties lezen.

De volgende activiteit van IndiviDuo voor singles is op zondag 13 november. Dansschool Postma in Emmen leert ons dan de beginselen van de Salsa. Ook als je denkt dat je echt niet kunt dansen, ben je van harte welkom. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de Salsa, met andere singles en met de dansschool. De middag duurt van 14:00 uur tot 17:00 uur. Aanmelden kan nog steeds.

Welke activiteiten staan verder nog ingepland?

  • Disco Classics op zaterdag 26 november in Rolde. Hou je ook van disco dansen op muziek van de jaren 70 en 80, maar ga je liever niet alleen naar zo’n evenement? We verzamelen in Hotel Erkens. Daar drinken we wat en maken kennis met elkaar. Vervolgens gaan we als groep naar het zalencentrum van Hofsteenge om te gaan swingen. Deze activiteit is bedoeld voor 35 plussers. 
  • Last van je schouders of nek? Leer op 18 december hoe je een schouder-nek-massage geeft en natuurlijk ontvang je ook zo'n ontspannende massage.

Via http://www.individuo.nl/activiteiten/ lees je meer over deze activiteiten en kun je je aanmelden. Je kunt ook samen met een vriend(in), collega of buurman/vrouw komen.

Welke activiteiten komen binnenkort op de website?

  • Kookworkshop met vooraf een wandeling
  • Workshop Kleur om jouw ideale kleuren vast te stellen
  • Skiweek Oostenrijk in maart 2012

Ken je iemand die geïnteresseerd zou kunnen zijn in Relatiebemiddeling of in de activiteiten van IndiviDuo? Klik dan op stuur door naar een vriend. Hiermee help je mijn missie om het geluk voor singles te vergroten.Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel


Relatiebemiddeling
 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet : www.IndiviDuo.nl 
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Copyright © 2011 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.