Copy
Waarom vrouwen lastige vragen stellen
Beste <<Voornaam>>,

Afgelopen woensdag werd ik als Love Goeroe gevraagd mijn mening te geven op RTV Drenthe bij Anouk in de Middag (als je naar de opname wilt luisteren: het interview start om 14:18 uur). Datingsite Parship had namelijk een enquête onder mannen gehouden over de lastige vragen die vrouwen stellen. Het gaat om vragen zoals “Waar denk je nu aan? Ben ik te dik? Hou je van me?”. Het blijkt moeilijk voor de meeste mannen om een geschikt antwoord te formuleren op dit soort vragen.

Blog
Communicatie is zo belangrijk in relaties! Ook al heb je heel veel overeenkomsten en vind je de ander erg aantrekkelijk, toch kan iemand afknappen door een verkeerd opgevatte vraag of opmerking. Maar ook op een eerlijk en duidelijk antwoord. Hoe komt dat toch? Lees verder →

IndiviDuo werkt met de ABC-methode: Maak van het hele ABC gebruik of alleen waar jij behoefte aan hebt.

Activiteiten 
Maar liefst 22 singles stapten op 20 september op de fiets in Appelscha voor een "Rondje Noord" van 40 km. Tijdens de tocht werd regelmatig gewisseld van plek zodat veel deelnemers de kans kregen elkaar te spreken. Het verslag met foto's staat op de website.

De eerstvolgende single activiteit is op 24 oktober. Dit keer iets nuttigs: een Anti-slipcursus in Leeuwarden om veilig de winter door te komen. Ik heb een mooie prijsafspraak weten te maken voor de deelnemers. Wil je ook meedoen <<Voornaam>>? Meld je dan wel vóór 9 oktober aan! 

Andere activiteiten voor singles zijn Een dag is zo om... Je kunt ook een paar dagen of een week weg: Waarom zou je aan single activiteiten meedoen?
  1. Alle deelnemers zijn net als jij single.
  2. De activiteit spreekt je aan.
  3. De overige deelnemers vinden de activiteit ook leuk. Je hebt dus tenminste één overeenkomst! 
  4. Je kan gerust in je eentje komen, want dat doet bijna iedereen. Iemand meenemen die ook vrijgezel is, mag ook.
  5. Je voelt je snel op je gemak omdat je samen iets onderneemt.
Het voordeel van meerdere dagen erop uit is dat je meer tijd hebt om elkaar beter te leren kennen. Meld je snel aan voor de activiteit(en) of kijk eerst voor meer informatie op de website

Alle singles zijn van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten. Eerst lid van de Activiteiten Club hoeft niet. Leden die bij de Activiteiten Club staan ingeschreven of voor Relatiebemiddeling krijgen meestal korting en betalen slechts de ledenprijs.


Bemiddeling
Het slagingspercentage voor Relatiebemiddeling is maar liefst 77%! Wil je je laten inschrijven voor relatiebemiddeling, stuur mij dan een e-mail met jouw telefoonnummer, dan bel ik je om een intakegesprek in te plannen bij je thuis. 


Coaching 
Zelf jouw levenspartner vinden waarmee je een klik voelt, gaat sneller na een coachingsgesprek of een VIP Dating Consult. Soms is één gesprek al voldoende om inzicht te krijgen waar je hem/haar vindt, wat je valkuilen zijn en welk type persoon goed bij jou past. Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer als je een afspraak wilt inplannen.
Woon je niet in de buurt of heb je geen vervoer, dan kan het coachingsgesprek ook via Skype! 

Hartelijke groet,
Joyce Boerkoel 
Telefoon: 06 - 28 633 962  
Internet:   http://www.individuo.nl/
Kvk Groningen: 51856921 | BTW nr: NL1358.82.485B01

Help mij en LIKE IndiviDuo op FaceBook!
Copyright © 2015 Relatiebemiddeling IndiviDuo, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp