Copy
Lees de nieuwsbrief van Digitalezorg.nl voor al het nieuws over zorg, ICT en innovatie
Digitalezorg.nl
November 2011

Uitgelicht nieuws

Nederlands succes tijdens AAL Forum
De rol van eHealth in het ziekenhuis

Kennis delen op Digitalezorg.nl?

Heeft u nieuws of wilt u uw ervaring delen? Laat het ons weten!

Volg ons

Linkedin
Twitter
Facebook

Innovatiepaviljoen tijdens Zorg & ICT 2012Van 27 tot en met 29 maart 2012 vindt in Utrecht weer de Zorg & ICT plaats. Tijdens deze tiende editie organiseert Stichting Digitalezorg.nl in samenwerking met diverse partners het Innovatiepaviljoen met als thema "Ruimte voor Innovatie". 

Het initiatief "Ruimte voor Innovatie" draagt bij aan de innovatiekracht van bedrijven en instellingen. Het geeft handvatten en stelt kennis ter beschikking voor het creëren van ruimte om te innoveren. Tijdens de Zorg & ICT zal op het Innovatiepaviljoen van 50 vierkante meter informatie te vinden zijn over ruim 100 innovatieprojecten, is er een innovatiehelpdesk, zijn er kennissessies van onze partners en kunt u meelopen met de innovatieroute over de beursvloer. De komende tijd zullen wij het programma voor de drie dagen rondmaken, dus hou onze nieuwsbrief en tweets in de gaten. 

Wilt u meer weten over het Innovatiepaviljoen, neem dan contact met ons op

Accenture Innovation Awards 2011

CareBro en Open HealthHub winnaars Accenture Innovation Awards 2011

Accenture heeft de winnaars bekend gemaakt van de Accenture Innovation Awards 2011. Tijdens deze lustrumeditie werden in zes verschillende industrieën een juryprijs en een publieksprijs uitgereikt. Dit jaar behaalde de Accenture Innovation Awards een recordaantal inschrijvingen van 1250 deelnemers. De uitreiking vond plaats in het RAI Elicium te Amsterdam.

De Innovation Awards zijn in het leven geroepen om innovatie in Nederland op de kaart te zetten, innovatieve prestaties te belonen en hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie. “We zien bij Accenture dat grote bedrijven innovatie moeilijker vinden, dan bijvoorbeeld kleinere, flexibele start-ups. Dit wordt bevestigd door de verhouding van inschrijvingen voor de Accenture Innovation Awards”, aldus Wouter Koetzier, Managing Director Innovation Consulting van Accenture. “Innovatie is de drijfveer voor een stevig concurrentievermogen, lange termijn resultaat en groei. Multinationals moeten daar de toon in zetten”.

CareBro won de juryprijs in de categorie Health & Public en Open HealthHub sleepte de publieksprijs binnen in dezelfde categorie. 

Innovatiegids "Ruimte voor Innovatie"

Stichting Digitalezorg.nl ontwikkelt de gids ”Ruimte voor Innovatie”. Deze gids biedt een overzicht van ruim 100 best practices van de afgelopen 2 jaar. De innovaties worden niet vanuit de technologie omschreven, maar er is aandacht voor de succesfactoren als bewustwording, regelgeving, financiering en acceptatie door de zorgprofessional. 

De gids zal in een beperkte oplage gedrukt worden en daarnaast als digitale publicatie beschikbaar komen via Digitalezorg.nl. Alle innovaties krijgen exposure op de website Digitalezorg.nl en de interactieve innovatielandkaart. Deze landkaart is vanaf 2012 online te vinden op Ruimtevoorinnovatie.nl en op het Innovatiepaviljoen op de Zorg & ICT 2012 in Utrecht.

Verkiezing van de beste innovatie
Uit alle innovaties in de gids zal een onafhankelijke jury, met afgevaardigden uit verschillende sectoren uit de zorg (care en cure), overheid en bedrijfsleven, de meest innovatieve deelnemer selecteren.

De door de jury gekozen innovatie krijgt een plek op het Innovatiepaviljoen tijdens de Zorg & ICT 2012 in Utrecht en landelijke exposure. 

Wilt u ook opgenomen worden in de Innovatiegids? Meld u dan aan op onze aanmeldpagina.

Vacatures Zorg, ICT en Innovatie 

Regelmatig kunt u op Digitalezorg.nl actuele vacatures vinden voor functies in de Zorg, ICT en Innovatie. Klik hier voor een overzicht van de actuele vacatures. 

Als instelling kunt u kosteloos uw vacature opgeven. Voor bedrijfsvacatures vragen wij een kleine vergoeding van € 250,00. Uw vacature blijft minimaal 3 maanden staan en is zichtbaar voor duizenden bezoekers per maand, midden in de doelgroep. 

Meer informatie of gelijk u vacature opgeven? Neem dan contact met ons op

LinkedIn

Ondertussen in de LinkedIn groepen...

NEN7510: Is er al zicht op eisen vanuit IGZ?
Elektronisch Patienten Dossier: EPD niet willen implementeren met BIG-BANG methode?
Elektronisch Patienten Dossier: Doorstart LSP haalbare kaart?
NVEH: Landelijke online campagne eHealth
Copyright © 2011 Stichting Digitalezorg.nl.
Email Marketing Powered by Mailchimp
Afmelden voor de nieuwsbrief