Copy
BestTellers Nyhedsbrev
View this email in your browser

Vil du høre en historie?

Alle elsker at få en god historie. Det er en del af vores alles liv - at få og give historier. Det er det, vi lever for på BestTellers - historier, der sætter gang i billederne og fantasien. Brug en aften, en formiddag eller en eftermiddag hos os og få lageret fyldt op med de bedste historier, vi har ;o)
Mellem Os Sagt - KAMP
Aftenen, hvor det er publikum, som fortæller historierne. Temaet er KAMP. Hvornår har du sidst fået kamp til stregen? Og hvad er din kamp? 
Nu kan du fortælle din historie - læs mere om, hvordan du kommer med...
 
Torsdag d. 31 marts - kl. 20 - LÆS MERE
Familiesøndag - Historierouletten
Alder: Ca. 5-11 år. En forestilling, hvor Hans Laurens spinder videre på historier skabt af børn - og hvor børn og voksne i salen spiller med om at finde på, hvad der skal ske i historien. 

Alt kan ske, når historierouletten kører!
Søndag d. 3 april - 11.00-12.00
Eftermiddag med Hans Laurens

Kom til en afslappet eftermiddag for voksne, hvor historierne tager dig med ud på rejser. Læn dig tilbage og nyd turen - Hans Laurens sidder bag rattet...

 

Søndag d. 3 april - 14.00-16.00 - LÆS MERE
StorySlam
Skarpladte fortællere. Et nådesløst publikum. Og alt for lidt tid. Der bliver ikke skudt med løse patroner til StorySlam. Reglerne er lige så simple som de er ubarmhjertige: Der fortælles på tid. Publikum dømmer. Og den bedste fortæller vinder.
Torsdag d. 7. april kl. 20:00 - LÆS MERE
Familiesøndag - Aske Ebbesen
Alder: 6-12 år.
Få fede fortællinger for børn - fortalt af både sjove og rørende Aske Ebbesen. Det er godt selskab - for både store og små!
Søndag d. 10. april kl. 11:00-12:00 - LÆS MERE
Pernille Stockfleth fortæller...

Søndag eftermiddag er for de voksne - men der er altid gang i den med Pernille Stockfleth. Og vi har bedt hende være kaptajn for denne søndag eftermiddag...
Søndag d. 10. april kl. 14:00 - LÆS MERE
Glæd dig til...
Vi har så meget godt på vej på scenen - fx 4EVER - Reumertvindende fortælleforestilling, fortællinger på engelsk til Tea&Tales, Story Fight Night, Confessions in the dark og masser af andet godt.
Se hele programmet her
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 Besttellers, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp