Copy
BestTellers Nyhedsbrev
View this email in your browser

Velkommen til 2016

Vi er klar med nye snefaldsfriske historier - og du kan lære at fortælle dem selv...

Det er et nyt friskt år med sprød nyfalden sne. Vi er klar med nye historier på den lille hyggelige scene i kælderen på Vesterbro. Og så er det nu, du skal tage fat, hvis du går med en hemmelig drøm om selv at lære at fortælle en historie. Vi starter vores grundkursusrække i historiefortælling op igen d. 29. januar.
 

Lær at fortælle
Når du fortæller en historie - så lytter folk. Historier er en helt grundlæggende måde at kommunikere på. Men der er meget, du kan lære, for at blive dygtigere, mere spændende, mindre nervøs. 
BestTellers kurser henvender sig til dig, der vil bevæge dig væk fra powerpoints og faste manuskripter over til en mere dynamisk og vedkommende måde at udtrykke dig på. 

Kurset er delt i 7 moduler. Det er et forløb, og skal derfor tages i rækkefølge, men det er muligt at tage det helt grundlæggende Modul 1 først, for at prøve det af. 
Kursusstart fredag d. 29. januar - læs mere
Anderledes nytårsfortællinger
BestTellers får besøg af Fortællelyst, som skyder året ind med 'Nytår fra Bunden'. Alle historier handler på en eller anden måde om at starte på ny.Om at blive far og voksen. Om at starte forfra som afholdskvinde, eller starte forfra hver dag på gaden som hjemløs. Det er historier fra det virkelige liv. 
Onsdag d. 20. januar kl. 17:00 - læs mere
Løgnhals

BestTellers selv skyder 2016 i gang med Løgnhals - hvem lyver smukkest? Kom og vær med til at stemme...men skynd dig, for der er næsten udsolgt ;o)
Torsdag d. 21. januar kl. 20:00 - læs mere
Familiesøndag (9-12 år)
Bedre Helt Næste Gang
En forestilling med blod, død, sværdkamp, sorte riddere og…hønsefodring?
Thomas er en helt almindelig dreng – eller måske er han en stor helt? Han kan i hvert fald malke… Men hans liv ændrer sig, da der bliver brug for den hvide ridders søn.
Med Kasper Sørensen og Rasmus Lundgreen.
Søndag d. 24. januar kl. 11 - læs mere
CrossWords
Normalt er BestTellers' scene forbeholdt Danmarks bedste fortællere – men til CrossWords er det ikke kun historiefortælling, der er i fokus. Her åbner BestTellers døren for de andre mundtlige kunstformer og samler dem i al deres forskellighed. Mød: Poet Christian Kronman, Komiker Valdemar Pustelnik, Fortæller Kasper Sørensen og musikerne Freja og Peter fra Ari Endo 
Søndag d. 24. januar kl. 14 - læs mere
Kommende torsdage

Glæd jer til resten af foråret 2016. Der er så meget godt på vej. Vi improviserer vilde historier til Fight Night og fortæller dine hemmeligheder i mørket til Confessions. Der er Jam, Mellem Os Sagt, Stories in the Dark og så meget andet godt. 
Se hvad der kommer snart torsdag aften...
Kommende familiesøndage

Hver søndag kl. 11 er der en fortælleforestilling for børn i alderen ca. 5-12 år. Her er der altid gang i den...
Se de kommende familiesøndage her
Søndag eftermiddag

Søndag eftermiddag på BestTellers er en charmerende oplevelse for voksne. Her fortæller de modne herrer, eller der er historier ude fra verden på engelsk - eller en god debat. 
Se vores søndag eftermiddage her
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2016 Besttellers, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp