Copy
Spännande nyheter om skidåkning i Andorra från Quality Travel 
Problem med att öppna nyhetsbrevet?
 View this email in your browser

Vi har sagt det förut och vi säger det igen... Rekordmånga bokningar och vissa hotell har redan fullbokat vissa veckor. Missa inte chansen att bo på ditt favorithotell. Boka din resa i dag. 

Varför Andorra? 

Om vi får lov att skryta lite så tycker vi att Andorra som helhet har allt. Snösäkert. Solsäkert. Stort sammanhängande skidsystem. Matupplevelser. Välutvecklat liftsystem. Hög hotellstandard. Taxfree shopping... the list goes on.
Våra härliga guider brukar dessutom krydda upplevelsen ytterligare. Tex en middag bland topparna. Spendera kvällen tillsammans med andra resenärer på en inbjudande restaurang mitt i skidsystemet, pistmaskinsfärden upp och ner till restauranger gör denna middag till en extraordinär upplevelse! Läs mer >>
Vi erbjuder en dagsutflykt från Grandvalira skidsystem för att besöka Arcalis, känt för sin offpiståkning. Skidområdet erbjuder även utmanade pister såväl som sköna glidarbackar. Här finner vi Andorras högsta topp i ett skidsystem och njuter av att befinna oss nära bergstopparna. I dagsturen ingår transfer tur och retur, liftkort samt pistvisning med en av Quality Travels guider. Läs mer >>
Sök resa
Gillar du Alperna kommer du att älska Pyrenéerna!
QTravel Andorra
Varför boka resan med Quality Travel?
Vi är vad vi heter. Vi har över 35 år i branschen varav ett 20 tal år som Andorra experter. Våra försäkringar och resegarantier skyddar dig vid eventuell strejk, askmoln eller konkurser. 
Våra guider tar emot er på flygplatsen med våra transferbussar, De ger värdefulla tips och rekommendationer så att du får ut maximalt av din resa. Under veckan bjuder vi på pistvisningar, cavamingel och annat trevligt. Vi tar hand om er från bokning till hemresa. Smidigt och prisvärt.... du ska ju ha semester!
  Läs mer om varför du ska välja Quality Travel >>
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Email
Email
Instagram
Instagram
www.qtravel.se
www.qtravel.se
Copyright ©  2016 Quality Travel of Scandinavia AB. All rights reserved.


Our mailing address is:
Storgatan 20, 352 31 Växjö, Sweden

unsubscribe from this list    update subscription preferences