Copy
Spännande nyheter om skidåkning i Andorra från Quality Travel 
Problem med att öppna nyhetsbrevet?
 View this email in your browser
Så fort semestern är slut så börjar man tänka på nästa... Vi har rekordmånga bokningar inför vinterns skidsäsong i Andorra så vi uppmanar dig att säkra din plats på ditt favorithotell redan idag då några hotell redan har fullbokat vissa veckor.
Varför inte skåla in det nya året i Andorra med bubbel i ena handen och 12 vindruvor i den andra enligt tradition... (våra guider får berätta mer...:-)) Eller kanske en aktiv sportlovsresa med hela familjen eller en resa med kompisgänget?  
Sök resa >>
Kolla in vår hotellnyhet Hotel Arka**** i Pas de la Casa. Ett riktigt prisvärt och fräscht hotell med pris från 6 495 kr för flyg, hotell inkl. halvpension. Läs mer >>
Vi söker fortfarande fler nyfikna guider till Andorra! Är du, eller känner du någon som har ett sinne för service, är positiv, älskar skidåkning och är redo för nya utmaningar? Att vara del av vårt Quality Travel team innebär stort personligt ansvar och vi ställer höga krav på våra medarbetare. Är du redo att ta dig an en utmaning samtidigt som du får njuta av en fantastisk upplevelse och kanske världens bästa arbetsplats?  Kontakta oss med ditt CV idag >>
Vi erbjuder flyg från flera orter under vintern, allt för att underlätta för dig!
  • Arlanda hela vintern
  • Kastrup hela vintern
  • Göteborg v7 & v10
  • Växjö v8 & v10
  • Bromma v9 och v11
  • Malmö v 6 & v8
  • Linköping v8 & v12
  • Jönköping v7 & v11
Varför boka resan med Quality Travel?
Vi är vad vi heter. Vi har över 35 år i branschen varav ett 20 tal år som Andorra experter. Våra försäkringar och resegarantier skyddar dig vid eventuell strejk, askmoln eller konkurser. 
Våra guider tar emot er på flygplatsen med våra transferbussar, De ger värdefulla tips och rekommendationer så att du får ut maximalt av din resa. Under veckan bjuder vi på pistvisningar, cavamingel och annat trevligt. Vi tar hand om er från bokning till hemresa. Smidigt och prisvärt.... du ska ju ha semester!
  Läs mer om varför du ska välja Quality Travel >>
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Email
Email
Instagram
Instagram
www.qtravel.se
www.qtravel.se
Copyright ©  2016 Quality Travel of Scandinavia AB. All rights reserved.


Our mailing address is:
Storgatan 20, 352 31 Växjö, Sweden

unsubscribe from this list    update subscription preferences