Nieuwe producten en weer een kortingscode.
Bekijk deze email in je browser
Inhoud:
- Tijdelijke Producten
- Suikervrije Meringues
- Oh Yeah! Repen
- Kortingscode

Je kunt onze prijslijst ook downloaden. Hier staan alle 411 producten op.
Hallo <<Voornaam>>,
We zijn wat nieuws begonnen de afgelopen tijd: 
Tijdelijke producten.....
Dit zijn producten waarvan we denken dat jullie deze misschien wel lekker vinden (of niet). Deze kopen we niet al te groot in om zo erachter te komen wat je ervan vind. Omdat we al erg goede ervaringen met onze Reviews hebben krijg je een paar dagen later een uitnodiging om je mening van één van deze producten achter te laten. 
Als nu genoeg mensen hier een positieve review achter laten is de kans groot dat we het product in ons vaste assortiment op gaan nemen......
Tijdelijk naar Vast Assortiment
Een voorbeeld van 3 producten die we deze week op hebben genomen in het vaste assortiment is een nieuw merk Koolhydraatarme Meringues, deze hebben we in de smaken chocolade, vanille en aardbei. Per verpakking voor € 5,50.
Tijdelijke Repen
Sinds gisteren hebben we tijdelijk Oh Yeah! repen toegevoegd. Dit zijn repen van 45 gram met vaak wel 15 gr aan proteïnen. De repen smaken erg goed en er zijn er zelfs 2 die omhuld zijn met Smarties! Per reep voor € 1,99.
Kortingscode
Omdat het alweer een tijdje geleden is dat we een kortingscode hebben uitgedeeld en omdat deze week toch echt wel de herfst begonnen is kun je € 5 korting krijgen op de totaalprijs van je bestelling. Gebruik hiervoor de code "regen". Als het Eindtotaal meer dan € 50 is van je bestelling kun je bovenop de vaste korting nog eens € 5 korting hierop krijgen. 
(Het Eindtotaal is de de prijs nadat de korting er al vanaf is gehaald, dus het bedrag bij Eindtotaal, de code werkt tot vrijdag 17-10-2014, geldt alleen voor nieuwe bestellingen en kan niet achteraf verwerkt worden)

Tot snel!

Groeten,
Bregje & Koen
Copyright © 2014 Afvallen met Bregje, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp