Copy
Ett unikt samarbete: Jenny & Minna
Här är vi Jenny och Minna som tillsammans kommer att hålla en inspirerande kurs i Malmö torsdagen den 21 mars. Platsen är den evigt inspirerande Ingvar Strandhs (ja, Jennys pappa) blomsterskola i Oxie. 

Mer om Jenny Strand och hennes blomsterimperium kan du läsa här.
Och om Minna på bloggen Blomsterverkstad.

p.s. jap, Minna ser ju inte helt normal ut på bilden, men vi hade två bilder att välja mellan. En med konstig Jenny, och en med konstig Minna...mig har ni ju sett på bloggen så det fick bli en konstig Minna här :)

Jenny & Minna = vårens mest inspirerande kurs

Ett unikt samarbete har inletts. Jenny Strandh och jag kommer att göra spännande projekt i framtiden och inleder samarbetet med att hålla en inspirerande vårkurs tillsammans. Älskar du blommor och göra saker med dina händer är den här kvällen ett måste för dig. Vi kommer att göra två påsk- och vårinspirerade arbeten som du kommer att kunna ha glädje över länge.

Kvällen inleds med demonstration av kvällens första arbete, därefter är det skapande på egen hand. Både Jenny och Minna kommer naturligtvis att finnas till hands under hela kvällen och hjälper vid behov.

Efter fikapaus med kaffe och kaka är det dags för arbete nummer två. Under fikapausen är även butiekn öppen och man kan handla med 10% rabatt på ordinarie priser. Kursen kostar 595 kr, all material till två påkostade arbeten samt fika ingår. Anmälan gör du på Jenny Strandhs hemsida härHoppas att vi ses, varmt välkomna!
// Jenny & Minna


 

Copyright © 2013 Blomsterverkstad, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp