Copy
Oh Italia Fashion Agencies
SPRING/SUMMER 2015
collecties nu in onze showroom
TRICOT CHIC

TRICOT CHIC kenmerkt zich door creatieve en verrassende ontwerpen met aandacht voor detail, afwerking en kwaliteit. De ruime ervaring in het maken van handgemaakte knitwear en de combinatie van materialen, kleuren en accessoires brengt het tot een origineel en 100% Italiaans product. Oh Italia Fashion Agencies is al 13 jaar met succes agent van TRICOT CHIC.

      PREVIEW SPRING/SUMMER 2015

 
 
CRISTINAEFFE

CRISTINAEFFE richt zich tot de moderne vrouw: authentiek en zelfbewust, met een vrouwelijke, sexy en romantische uitstraling. De collectie is compleet en veelzijdig, rijk aan details en accessoires, voor elk moment van de dag, werk, casual en uitgaan. Naast CF CRISTINAEFFE is er ook de GLAM collectie met een geheel eigen signatuur.

        PREVIEW SPRING/SUMMER 2015

  
  

MARIELLA ROSATI

MARIELLA ROSATI is een vrouwelijk en glamoureus label, voor de vrouw van de wereld die modieus en altijd chic gekleed gaat maar wel haar eigen identiteit wil behouden. Klassiek met vette knipoog maar nooit extreem. Voor verfijnde dagelijkse elegantie, trendy, vrouwelijk, energiek en vastberaden.


        PREVIEW SPRING/SUMMER 2015EUROPEAN CULTURE
 

EUROPEAN CULTURE staat voor "Active elegant wear" op een unieke manier, geïnspireerd door stedelijke kunstenaars en atleten. Het is genetisch gericht op de normen en materiaal dat verband houdt met de sportkleding, maar dan als comfortabele basics te dragen. European Culture's "Newbasic" is synoniem met elegantie, het moderne leven en de mode. De collecties zijn gericht op vrouwen die kiezen voor kwaliteit en comfort, met een interessant, sober en tijdloos design, en worden niet beperkt door het concept van het seizoen.


Klik op de foto om het filmpje op de website te bekijken.
 

ANGELO MARANI

ANGELO MARANI vertegenwoordigt een zeer hoogmodische vrouw, elegant en geraffineerd, die zowel overdag als ’s avonds rijk en in luxe gekleed wil zijn. Deze Italiaanse top designer en producent is zeer werelds georiënteerd en geïnspireerd door kunst, geschiedenis, film, muziek en zijn liefde voor vrouwen.


LIKE Oh Italia op Facebook!
LIKE ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze collecties
Oh Italia Fashion Agencies

Oh Italia Fashion Agencies BV
Frans de Winter   Ilona de Winter
Showroom:
Velderwoude 54
5221 PC 's-Hertogenbosch
tel. 073-6315906
fax. 073-6315907
Email Marketing Powered by Mailchimp