Copy
Oh Italia Fashion Agencies
FALL/WINTER 2014-15
collecties nu onze showroom
CRISTINAEFFE

CRISTINAEFFE richt zich tot de moderne vrouw: authentiek en zelfbewust, met een vrouwelijke, sexy en romantische uitstraling. De collectie is compleet en veelzijdig, rijk aan details en accessoires, voor elk moment van de dag, werk, casual en uitgaan.
     
PREVIEW FALL/WINTER 2014-15
       
 
TRICOT CHIC

TRICOT CHIC kenmerkt zich door creatieve en verrassende ontwerpen met aandacht voor detail, afwerking en kwaliteit. De ruime ervaring in het maken van handgemaakte knitwear en de combinatie van materialen, kleuren en accessoires brengt het tot een origineel en 100% Italiaans product. Oh Italia Fashion Agencies is al 12 jaar met succes agent van TRICOT CHIC.

        PREVIEW FALL/WINTER 2014-15

 

MARIELLA ROSATI

MARIELLA ROSATI is een vrouwelijk en glamoureus label, voor de vrouw van de wereld die modieus en altijd chic gekleed gaat maar wel haar eigen identiteit wil behouden. Klassiek met vette knipoog maar nooit extreem. Voor verfijnde dagelijkse elegantie, trendy, vrouwelijk, energiek en vastberaden.

        PREVIEW FALL/WINTER 2014-15


 

MARIELLA ROSATI - DAY

Naast het black label heeft Mariella Rosati de DAY lijn in haar programma. Mooi door eenvoud en toch speciaal in zachte tinten en materialen, zeer draagbaar op elk moment van de dag.

        PREVIEW FALL/WINTER 2014-15

 
 
ANGELO MARANI

ANGELO MARANI vertegenwoordigt een zeer hoogmodische vrouw, elegant en geraffineerd, die zowel overdag als ’s avonds rijk en in luxe gekleed wil zijn. Deze Italiaanse top designer en producent is zeer werelds georiënteerd en geïnspireerd door kunst, geschiedenis, film, muziek en zijn liefde voor vrouwen.

ART ON FASHION

Jurken en tops gebaseerd op schilderijen van kunstenaars van over de hele wereld.
Fall/Winter collectie als voororder en
SS 2014 nog voor levertijd april-mei te schrijven in onze showroom.

          PREVIEW FALL/WINTER 2014-15


 

VISTAROMA by Nadio Coveri

Nadia Coveri is de ontwerpster en het creatieve brein achter het befaamde knitwear label. Al sinds 1965 is het door haar opgerichte bedrijf Bizar bekend in de high-end knitwear markt. 100% made in Italy.

 
LIKE Oh Italia op Facebook!
LIKE ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze collecties
Oh Italia Fashion Agencies

Oh Italia Fashion Agencies BV
Frans de Winter   Ilona de Winter
Showroom:
Velderwoude 54
5221 PC 's-Hertogenbosch
tel. 073-6315906
fax. 073-6315907
Email Marketing Powered by Mailchimp