Copy
View this email in your browser
Beste <<Voornaam>>,
 
Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van de Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende van januari. Een nieuwsbrief voor alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente Heeze-Leende. Vrijwilligers uit jullie organisatie kunnen ook zichzelf aanmelden voor deze nieuwsbrief, zodat ze direct het laatste nieuws ontvangen en bijvoorbeeld zelf kunnen inschrijven voor cursussen en workshops. Dat kan via de volgende link In deze nieuwsbrief hopen wij jullie  te kunnen informeren over alles rondom vrijwilligerswerk in Heeze-Leende.
Verplaatst: Lezing Vrijwilligersverzekering
Helaas kon de geplande lezing over de Vrijwilligersverzekering op 14 december jl. door ziekte van de spreker niet doorgaan. We zijn nu aan het zoeken naar een nieuwe datum en zullen je op de hoogte houden als deze bekend is. 


 
Week van het vragen: 17 tot 23 januari.

In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet in 2021 vond voor de eerste keer de Week van het Vragen plaats. Een week waarin je in gesprek gaat en mensen uitnodigt om kennis te maken met vrijwilligerswerk. Ook in 2022 vindt deze week plaats en wel van 17 tot 23 januari 2022. Je kunt als vrijwilligersorganisatie meedoen in deze week, maar je kunt ook gedurende het jaar met deze tools aan de slag.  

De Week van het Vragen heeft als doel om meer mensen bewust te maken dat vrijwilligerswerk op heel veel plekken kan bijdragen en dat er nog veel mensen nodig zijn om hier hun steentje aan bij te dragen. In de Week van het Vragen willen we met mensen (potentiële vrijwilligers) in gesprek te gaan over de waarde van vrijwillige inzet voor de samenleving, voor een ander en voor jezelf. Om deze gesprekken vorm te geven bied een toolkit diverse ideeën en praktische tools aan om deze gesprekken te gaan voeren.Speciaal voor de Week van het Vragen 2022 worden er 2 online workshops georganiseerd waarin we je inspireren op communicatiegebied in het bereiken van (nieuwe) doelgroepen vrijwilligers. In deze workshop krijg je tips & trics en ga  je ook direct zelf aan de slag.

Voor meer informatie,  de toolkit en de workshops klik hier. 

Bron: nov.nl
 
Heef jouw organisatie zijn klus al aangemeld voor NL Doet?
Op 11 en 12 maart is het weer NL Doet! 

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld deze dan aan op www.nldoet.nl en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke activiteit op de website en meld je aan.              


Agenda
Spreekuur Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende:
op afspraak via 06-20372237 of 
E-mail: vrijwilligerscentralehl@cordaadwelzijn.nl

Adres: Dorpshuis 't Perron, lokaal 1.04 (Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze)

 
Contactpersoon
Marlon Korsten
Coördinator vrijwilligerscentrale Heeze-Leende

Bereikbaar via
06-20372237
marlonkorsten@cordaadwelzijn.nl
Ga naar onze website
Facebook
Website
Instagram

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je in het verleden hiervoor hebt aangemeld

Vrijwilligerscentrale Heeze-Leende
Dorpshuis 't Perron, kamer 1.04
Schoolstraat 48-50
5591 HM Heeze
06-20372237
vrijwilligerscentralehl@cordaadwelzijn.nl
www.goedbezigheezeleende.nu

afmelden voor nieuwsbrief Wijzig mijn gegevens

Email Marketing Powered by MailChimp


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Vrijwillgerscentrale Heeze-Leende · Schoolstraat 48 · Heeze, 5591 HM · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp