Verspringt de tekst of is het niet goed leesbaar?
Klik hier voor de online versie

Beste lezer,
 

Goed nieuws! Vanavond heeft het kabinet laten weten dat de musea vanaf zaterdag 5 juni aanstaande weer bezoek mogen ontvangen. Wat hebben we hier naar uitgekeken.
De reserveringsmodule staat weer open en vanaf nu kunt u uw bezoek gaan inplannen.

In het museum hebben wij ook nog steeds met aangepaste regels te maken, zoals het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar en het houden van 1,5 meter afstand. Net als na de eerste lockdown hebben wij 'Circus Andersom' gevraagd om het 'moeten' te verlichten en bieden we een Art Healing Audiotour door het museum. De tour is gratis beschikbaar.

Wij hebben er zin in, tot snel in Stedelijk Museum Alkmaar!
 
RESERVEER NU

PLAN UW BEZOEK | reserveren

Vanaf heden kunt u weer online uw museumbezoek inplannen. U kiest een datum en aankomsttijd en na het invullen ontvangt u een bevestiging van ons. In deze bevestigingsmail staat ook een annuleringslink, mocht u onverhoopt verhinderd zijn of verkoudheidsklachten hebben. Liever telefonisch reserveren? Wij helpen u graag tijdens openingstijden van het museum.

TENTOONSTELLING | Kruseman

Fraaie taferelen in zwart-wit. Van molens, watervallen, rotspartijen en bruggetjes, soms op uitzonderlijk groot formaat. In de tentoonstelling Hendrik Dirk Kruseman van Elten. Een Alkmaarder in New York zijn maar liefst 70 etsen te zien met Amerikaanse en Hollandse landschappen. Kruseman woonde en werkte ruim 30 jaar in New York en schonk ons deze bijzondere etsen.

ONLINE LEZING | WEIDS!

Om het wachten op de openingsdatum iets te verzachten geven Diederik Aten en Ingrid Oud van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier op donderdag 3 juni om 19.30 uur een lezing over het Noord-Hollands landschap door de eeuwen heen, verbeeld door kunstenaars. Deelname lezing Weids!
€ 4,50. Kijk hier voor kaarten en info

TENTOONSTELLING | WEIDS!

Weidse uitzichten vanaf de hoge duinen, de wind die wolkenluchten over het weiland jaagt, grazende koeien langs de sloot, molens aan de einder van de oudste polders ter wereld. De tentoonstelling Weids! door de ogen van kunstenaars van vroeger en nu. Van Claes van der Heck en Hendrick Vroom, Leo Gestel en Arnout Colnot, tot Eugène Brands, Peter Pontiac en Joost Veerkamp
 

STEDELIJK MUSEUM ALKMAAR
Canadaplein 1
1811 KE Alkmaar
072-5489789
info@museumalkmaar.nl

'Een inspirerende ontmoetingsplek in het hart van Alkmaar. Met persoonlijke verhalen, veelzijdige museumzalen en boeiende tentoonstellingen voor jong en oud'


Stuur door naar een vriend
Volg ons:  
 
openingstijden
dinsdag t/m zondag van 11 tot 17 uur. Gesloten op maandag en Koningsdag. Open met Pasen, PInksteren en Hemelvaart.

contact
www.stedelijkmuseumalkmaar.nl
info@museumalkmaar.nl
072-5489789


plan uw bezoek
reserveer online een datum en tijdvak voor uw bezoek aan ons museum | RESERVEER

archief

Bekijk vorige nieuwsbrieven

 
Dit bericht is automatisch gegenereerd; u kunt hier niet op reageren. Afmelden voor deze nieuwsbrief