60 eenvoudige gerechten...
   
foodies magazine

La Bella Italiafoodies magazine 05114 pagina’s La Bella Italia. Daarmee krijg je, behalve heerlijk pure recepten ook vakantiekriebels. Proef in deze mei-uitgave de enige echte Napolitaanse pizza, kook met oregano als smaakmaker, maak dé basis voor tomatensaus, lees over authentiek Italiaans ijs en probeer de lekkerste gerechten als canneloni, risotto en panna cotta. 

Verder spraken we voor deze Italiëuitgave Andrea Vreede. Als Italiëcorrespondent is ze inmiddels bijgekomen van de verkiezing van de paus en kunnen we bij haar aanschuiven voor haar visie op de Italiaanse keuken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de goodies, kookboeken, weetjes en nieuwtjes. Met dit nummer haal je Italië in huis.

Bestel nu voor slechts €4,99
Kroonrecept

Het is bijna zover, de allerlaatste koninginnedag. In de foodies van april stond al een recept voor een oranjebittertje die 40 dagen van tevoren klaargemaakt moest worden. Staat hij nog niet klaar maar wil je wel een beetje in de oranjestemming komen? Maak dan deze feestelijke walnotenpoffertjes met feloranje zoetzure wortel uit ons aprilnummer. Gegarandeerd een succes!

Kroonrecept
Met Foodies naar Taste of Amsterdam 2013

Big Green Egg  

Big Green EggNeem deel aan de Big Green Egg bijeenkomst!
Big Green Egg is de nieuwe trend in outdoor cooking. Wij zijn op zoek naar creatieve en gepassioneerde foodies die graag zijn/haar visie geeft op buiten koken. Big Green Egg organiseert een aantal groepssessies om op een inspirerende wijze van gedachte te wisselen met elkaar. Zowel voor de Nederlandse als Vlaamse markt worden kandidaten van harte uitgenodigd.

Als dank voor de medewerking beloont Big Green Egg de respondenten met een culinaire dag uit op de Big Green Egg Member Day op zondag 16 juni a.s. Op deze dag zullen vele chefs uw zintuigen prikkelen met al hun culinaire talenten!


Om deel te nemen aan deze bijeenkomst wil Big Green Egg graag weten wat koken met mooie producten voor u betekent.

Heeft u een bovengemiddelde passie voor koken en wilt u ook deelnemen? Mail dan uw motivatie naar redactie@biggreenegg.eu. U ontvangt dan van ons een mail met beschikbare data en locatie.

Moederdag- 12 mei!
Voor de liefste moeder!

Zondag 12 mei is het Moederdag: een dag om jouw moeder eens flink in de watten te leggen. Geef je moeder een speciaal halfjaarabonnement cadeau op bijvoorbeeld foodies magazine, Gezond eten of La Cucina Italiana.

*Kies uit meer dan 10 abonnementen
*Het abonnement stopt automatisch
*Een origineel cadeau vanaf €10,-

Bekijk alle abonnementen en bestel!

Recepten+ 05
NIEUW! recepten+

Het eerste nummer van recepten+ is een feest voor het oog en voor de mond. Hartig, zoet, verantwoord of snel; in de ruim 90 recepten vind je altijd inspiratie voor een lekker gerecht.

*Het eerste nummer van recepten+
*Introductieprijs: slechts €2,50!
*Eenvoudige, betaalbare recepten 
*Vier weekmenu's voor de hele maand

Bestel hier voor slechts €2,50

foodies magazine op je tablet!

foodies kun je net als alle andere uitgaven van F&L ook op je tablet lezen. Zo zet je de hele jaargang van foodies eenvoudig op je tablet en heb je altijd je favoriete blad bij de hand. Je vindt foodies via één van de onderstaande apps. Alle apps zijn te vinden in de App Store. Zowel de MagZine- als de AKO- en Bruna Tablisto app zijn te vinden in de Android Market. Pak dus je tablet erbij en koop je favoriete digitale magazine!MagZine app     AKO app     Bruna Tablisto app    Tijdschrift.nl app

Copyright © 2013 F&L Publishing Group B.V., All rights reserved.
Klik hier om je uit te schrijven uit de mailing lijst.