Copy
View this email in your browser
Sidste chance for at komme på skriveskole!

 

Vil du også have modet foræret? Læs her en besked, jeg fik fredag eftermiddag kl.16.58 i messenger:

Kjære Charlotte!
I påsken leste jeg din første bok. Den gjorde sterkt inntrykk. At det er mulig at det jeg tror, men bare kjenner som en visshet og varme i hjerteregionen, også kan komme til uttrykk i et så kraftfullt og levende møte Nå har jeg akkurat gått gjennom de fire videoene i din skriveskole. Det kjennes som jeg har fått et nytt menneske inn i livet ved at du deler så mye med meg, og inviterer inn på din skrivestue
Skriveskolen har absolutt vekket en skrivelyst i meg. Jeg ser fram til å forsette å jobbe meg gjennom den igjen, begynne å arbeide meg gjennom trinnene og se hva som kan vokse fram.
Hege Steinsland

Min skriveskole har fire lektioner, fire videoer, fire temaer:

1.    Før ordene bliver til
2.    Hvad skal jeg i gang med
3.    Sådan skriver jeg
4.    Gør klar til afgang


Nogle  gange ved jeg først, hvad jeg vil skrive, når jeg skriver det - er det mon Helligånden eller hård træning?

Det svarer jeg på i videoen, men her vil jeg gerne lige minde om, at jeg kan skrive løs, fordi ved, hvem jeg er, og hvad jeg vil med det, jeg skriver – det er essensen af de to første videoer.

Din viden om dig selv skal ligge i baghovedet som en base – som en stol at sidde på under skrivearbejdet.

Først da kan du få glæde af mine meget konkrete skriveråd. Der er 17 i alt. 

Læs mere længere nede i mailen.

Denne weekend er der stadig rabat på min skriveskole

Har du noget på hjerte? Vil du gerne skrive mere? Så er min online skriveskole måske noget for dig. Jeg giver et nærgående indblik i min skabelsesproces. I  mine i alt 4 videoer deler jeg viden om, hvordan du kan skrive, så det kommer andre ved.

Introduktionstilbud kun denne weekend med 349 DKK. Normal pris 995 DKK

Har jeg virkelig skrevet det?  

Da jeg skrev min bog nummer to om andres spirituelle oplevelser, var det først, da jeg havde skrevet de fleste interview med både eksperterne og dem, der selv havde haft oplevelser, at jeg fattede, at oplevelserne for det meste handlede om, at de følte sig elsket og elskede. Uanset, hvad de oplevede.

Jeg oplevede selv som skribent, at jeg fik noget af en aha-oplevelse. Det er en gave, når det sker, men det sker faktisk ikke helt sjældent.

Faktisk sker det så tit, at jeg er begyndt at have tillid til, at det sker.

Derfor skriver jeg bare løs og regner med, at det går.

Faktisk skriver jeg tit så tillidsfuldt, at jeg ikke synes, jeg selv skriver.

Grin endelig. Men meget tit, når jeg læser min tekst dagen efter, den er skrevet, må jeg tage mig til håret og spørge: Gud, har jeg skrevet det?

Jeg mener det seriøst. Andre oplever det også og kalder det alt muligt. Jeg tror bare, jeg vil kalde det at få besøg af Helligånden. Jo mere, jeg tror, jeg ikke skal styre det, jeg skriver, helt selv, jo bedre glider det. Hvis, jeg slipper kontrollen skriver jeg bedre. Det er en vigtig lære. Så jeg skriver løs. 


Skriveskolen er for alle. Uanset, hvad du kan og hvad, du vil skrive. Jeg håber, du vil gå i gang, så andre kan få glæde af dine tanker og erfaringer.
Videresend Videresend
Berørth er et ugentligt nyhedsbrev om at leve med tro og religiøse oplevelser. Mit ønske er at skabe en ramme for vedrørende samtaler for alle os, der føler os berørt. Jeg håber, du har glæde af at læse med. 

Giv dine venner noget at tale om. Klik nedenfor og videresend Berørth til dem.
Læs mine tidligere nyhedsbreve her
Læs om mine bøger her.

Følg med på sociale medier

Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Copyright © 2021 CR Books, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.