Copy
Nieuwsbrief Mei 2017

Soaking huis.


We zijn bijna klaar met de bouw van een 'soaking huis'. Het ontwerp is hetzelfde als het huis van de concierge die bij het jeugd centrum woont. We hebben de binnenmuren weg gelaten zodat kleine groepen de ruimte kunnen gebruiken. Ook hopen we dat de mensen uit het dorp zullen komen om te rusten in Zijn vrede en Zijn liefde te ontvangen.


Als ik wist dat morgen de wereld zou vergaan, zou ik vandaag nog een appelboom planten
(Martin Luther)


Aan deze uitspraak van Martin Luther heb ik veel gedacht de afgelopen dagen toen ik in de ochtenden met de mensen van de spoorlijn aan het vergaderen was en in de middag met mijn handen in de tuin bezig was.
Het is nu bijna twee jaar geleden dat we te horen kregen dat de regering ons land wil hebben voor een spoorlijn door Oost Afrika.

Net toen mijn geduld echt opraakte kreeg ik een uitnodiging voor verschillende vergaderingen.
De plannen van de regering zien er serieus uit maar diep van binnen is er een vrede die maakt dat ik bomen en bloemen aan het planten ben in de hoop dat ik ze zie groeien en de vruchten ervan zal eten.
Misschien hou ik me zelf volledig voor de gek, maar deze onzekere situatie leert me te leven bij de dag en ik word eraan herinnerd mijn zegeningen te tellen.
Ik wil zo graag tot een punt komen waarop ik vanuit mijn hart kan zeggen: 'niet mijn wil maar Uw wil geschiede'.
Het lastige is dat ik  zo goed weet wat ik wil; gewoon hier blijven wonen en mensen te zien veranderen in zonen en dochters van de beste Vader in de wereld.

Ingrid

Agenda 

23 - 27th May  
Transformatie week Mto Moyoni

4-10th June Vaderhart school

11-16 June Fatherheart school
Kisumu Kenya

27th June - 1st July
Genezing van je hart week  - Mto Moyoni

 

Friends of Mto Moyoni is a registered charity in the Netherlands. For donations please check the website.
 
Mail the friends

Transitie en nieuwe seizoenen

Mijn leven is aardig op zijn kop gegaan afgelopen twee jaar. Door een aardig dal heen ben ik nu weer aan het klimmen. Het gevolg van jaren niet helemaal gezond zijn heeft aardig zijn tol gevraagd. Gelukkig ben ik herstellende. Een en ander betekent dat ik voor nu niet meer full time in Oeganda zal wonen maar twee kortere periodes per jaar er zal zijn. Settelen in Nederland dus...
Naast de ongeveer 4,5 maand per jaar in Oeganda werk ik mee met Fatherheart Ministries op scholen, conferenties binnen Europa en probeer ik een balans te vinden en genoeg rusttijden in te bouwen. Als u/jij meer wilt lezen, stuur me dan even een email dan stuur ik je mijn persoonlijke update toe.
lieve groet,
Winette 

winettehubregtse@gmail.com

 

Vaderhart 'A' scholen in Oost Afrika. 

Mocht je mensen kennen in Oost Afrika die er naar verlangen om in een relatie met God als Vader te willen leven, dan kun je hen de volgende informatie doorgeven:
Er zijn twee vaderhart scholen met Mark Gyde uit Engeland.
4-10 June  Mto Moyoni in Uganda - voor meer informatie schrijf naar office@mto-moyoni.org
11-16th June in Kisumu Kenya. For more information please contact Penny Oliver dekpen2@gmail.com

Copyright © 2017 Mto Moyoni, All rights reserved.

Visit our webpage

This email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mto Moyoni · P.O. Box 2075 · Jinja 0 · Uganda

Email Marketing Powered by Mailchimp