Copy
November  2015
 

Oost Afrikaanse spoorlijn.

Velen van onze kennissen hebben ons gevraagd of we al wat meer weten over de spoorlijn. Maar het is stil. We hebben mondeling te horen gekregen dat deze route de gewenste route is maar nog niets officieels op papier gezien. Nadat we met het bestuur in Oeganda daarover baden, hebben we unaniem besloten gewoon door te gaan met planning en onderhoud op het centrum. Als het Vader is die op deze manier een seizoen af zou willen sluiten, dan gaan we met Hem mee... Maar voor nu hebben we toch weer nieuwe gordijnen opgehangen... :-)

Leven bij de dag...

Mijn sabbatsjaar wat een heel rustige zomer zou brengen werd een avontuur waarin ik ging zien hoever ik nog weg was van het leven bij de dag! Onverwacht reisde ik naar Oeganda in Juli en daar bleek ik precies op de juiste plek op de juiste tijd te zijn... tijdens de 'treinrails-introductie', verschillende andere drama's op MTO en Ingrids val met de nachtelijke tocht langs de ziekenhuizen was ik erbij en ik was blij dat ik er kon zijn die tijd! Ik ben nadat ingrid naar Nederland vloog gebleven op het team van de Vaderhartschool en de conferentie in het zuiden van Oeganda met als bonus een paar dagen safari!
In verband met het vertrek van Robin en David en gezin ben ik in September nog 3 weken terug geweest om de staf te helpen in nieuwe functies te stappen en te begeleiden tijdens de eerste weken in hun nieuwe jobs. Ik moet zeggen dat dat een fantastische tijd was! Staf die er al 5,6,7 jaar was die gingen uitstappen en hun potentieel gingen laten zien. Samen met Christine die parttime de baan van Francis op zich genomen heeft, is het een team wat er voor gaat! Vrucht van het jaren trainen, tijd geven en te helpen opstaan na het vallen. Het was een zegen om te zien.

Nu ben ik net weer een week gesetteld in een huurhuisje waar ik mijn eigen plekje heb tot eind maart, het einde van mijn jaar van rust, midden in mijn jubeljaar. Alles wat Vader van mij vraagt voor nu is rust houden, leven bij de dag en vertrouwen en af en toe ben ik betrokken bij een conferentie of een school van Fatherheart Ministries.
Ik heb zeker mijn verlangens maar ik wacht tot de deur open gaat en ik Vaders keuze voor mij duidelijk zal zien...
Ik denk ook zeker dat Oeganda daar een plek in heeft maar we wachten met zijn allen wat er in Oeganda en op MTO gaat gebeuren, naast wat Vader zegt over onze eigen levens. Uiteindelijk vindt Hij ons welzijn van groter belang dan werk of bediening...
Voor mij is deze tijd een tijd van leren dat kracht in zwakheid ligt, de schoonheid van het zijn, het leren vieren van het leven, de dans met Vader, Zoon en Geest, de intensiteit van het Licht... En het altijd: 'wordt vervolgd'

Winette

Gebed


We vinden het fijn als jullie voor de onzekere toekomst van Mto Moyoni willen bidden. Als Vader je iets in je hart geeft of laat zien, vinden we het erg fijn als je dat met ons wilt delen.

Friends of Mto Moyoni is een geregistreerde ANBI stichting. 

Transformatieweek

Maart 14-18 2016

in maart is er weer een nederlandse transformatieweek in de Glind bij Leusden. De Glind is een heerlijke plek om een week neer te strijken om even niets anders te doen dan te luisteren en te ontvangen wat Vader wil geven. In de rust en ruimte van dit conferentiecentrum willen we met het team deelnemers meenemen op reis door hun hart om genezing, vrijheid en leven terug te ontvangen daar waar de vijand het gestolen heeft. Kijk voor meer info en registratie op http://www.mto-moyoni.org onder het kopje: nederlandse programma's.

 

Ingrid...

3 maanden na de operatie van een zeer complexe breuk staat Ingrid weer op haar beide benen en loopt ze wonder boven wonder al zonder krukken! Ze is de laatste fase van revalidatie ingegaan en heeft inmiddels haar ticket al geboekt om terug te gaan naar Uganda. We zijn met zn allen erg dankbaar en blij dat het genezingsproces zo snel is gegaan!
Wat ook bijzonder is is dat Ingrid doordat ze in Nederland was, de laatste maanden van haar moeders leven mee heeft kunnen maken. Haar moeder is 18 September overleden.
Copyright © 2015 Mto Moyoni, All rights reserved.

Visit our webpage