Copy
Nieuwsbrief februari 2016


MEET EN GREET.

We vinden het erg leuk om
jullie weer persoonlijk te ontmoeten
en daarom nodigen we jullie graag uit
uitnodigen in de Glind bij Amersfoort
Om half 8 is er koffie en om 8 uur begint het
programma.
Heb je zin om te komen stuur dan een mail naar:

aanmeldentransformatieweek
@
gmail.com

 

Is dit de stilte voor de storm?
 
Vorige week waren er presidentsverkiezingen in Oeganda. Iedereen was enthousiast en hoopten op een nieuwe leider omdat de huidige president al 30 jaar aan de macht is. Het enthousiasme werd als snel de kop in geslagen toen bleek dat de verkiezingen vol zat met fraude, intimidatie en bedrog.
Op sommige plaatsen was geen internet en alle sociale media werden drie dagen uit de lucht gehaald 
De huidige president werd weer herkozen maar iedereen weet dat het geen eerlijke verkiezing was. De oppositie is bezig om een recht zaak aan te spannen om alle leugen en bedrog in het licht te brengen.

De dag nadat de uitslag was meegedeeld viel dit land stil. Iedereen bleef thuis want de straten waren vol met zwaar bewapende politie en soldaten. Oeganda is in een sombere stemming en mensen zijn bang voor wat er komen gaat. Er waren geen feesten. De president kondigde aan dat iedereen die problemen veroorzaakt direct 'de vriezer' in gaat.
De oppositie leider zit gevangen en mag niet communiceren met de buitenwereld. Iedereen is moe van de corruptie en er is een grote wens voor verandering. Boosheid bouwt zich op in de harten van mensen. De toekomst van Oeganda is op dit moment erg onzeker.
Bid voor dit land. Bid dat deze situation gebruikt wordt om de harten van mensen te openen voor de liefde van Vader God, want Zijn liefde drijft alle angst uit!
 
 


Transformatie
week in de Glind


Van 14 - 18 maart is er weer een transformatie week in De Glind vlak bij Amerfoort. Er is nog steeds een mogelijkheid om je op te geven. Wil je ontdekken wie Vader God voor je wil zijn en hoe je Zijn liefde kunt ontvangen doe dan mee! Het belooft  weer een fantastische week te worden!
 

Friends of Mto Moyoni is a registered charity in the Netherlands. For donations please check the website.
 
Mail the friends

Jeugd weekenden


De jongeren weekenden gaan nog steeds door. Om de maand komen 30 jongelui bij elkaar om meer van Vader's liefde te ontvangen, levens te delen en plezier met elkaar te hebben. Sommige jongelui reizen meer dan 12 uur om er bij te kunnen zijn.
Sinds vorig jaar komt deze groep bij elkaar en het is zo mooi om te zien hoe deze jongelui, met zeer gewonde harten,  genezen worden en in fun en vrijheid met elkaar omgaan. Het wordt zo een hechte familie met God als onze Vader.

 


 


 
OEGANDEES TEAM

In de afgelopen maanden kwamen er een aantal Oegandezen op bezoek om te vertellen hoe hun leven veranderd is door de liefde van Vader God. 
Op de vraag of ze iets wilde delen over die verandering tijdens de jeugdweekenden werd direct positief gereageerd. Zo hadden we het laatste weekend opeens een Oegandees team. Iets waar we jaren op gehoopt en gewacht hebben!
Het was opvallend om te zien hoe de jongelui zich zoveel gemakkelijker konden identificeren met land genoten dan met blanken.
Copyright © 2016 Mto Moyoni, All rights reserved.

Visit our webpage