Copy
3 weken jeugdschool, sommige veranderingen zijn zichtbaar...

 

Jeugdschool 2017, wat hebben we een heerlijke 3 weken gehad! Achtentwintig jongeren van 16 jaar en ouder in jeugdcentrum 'THE WAVE'. Hieronder een paar getuigenissen en foto's naast elkaar gezet. Genomen op de dag van aankomst  en op de laatste dag. Het was moeilijk hun verhalen vol pijn te horen maar zo'n voorrecht om te zien wat Vader doet in hun hart. Een van hen, een 18 jarige jongen zei dit: "jullie hebben fantastisch werk verricht en ik bedank het hele team van Mto Moyoni voor de hulp die we nodig hadden om transformatie voor ons hart te ontvangen. Sommige mensen zoals ik hadden geen hoop en ik had al gekozen om een terrorist te worden in de toekomst, maar nu ben ik een zoon!"

Groeten van het hele team: Ingrid, Philip, Tracy, Andrew, Brian, Jan&Sigrid, Winette.

(namen zijn veranderd in de onderstaande getuigenissen)

Eva was iemand die alles in de rust tot zich liet komen. Helemaal gefocust bracht ze veel tijd in de stilte door. Iets heel dieps veranderde deze weken. Tot leven komen als we onze Vader leren kennen!
 
Ik liep rond met een last van boosheid en angst van binnen, ik voelde me een weeskind, maar nu is de last weg, ik zie dat er veel veranderd is, ik ben geliefd en ik ben een zoon!
 
Dorothy leerde overleven door heel hard te werken. Vaders liefde heeft haar geraakt en ze is begonnen met het vinden van rust in haar hemelse Vader en dat verandert alles.
 
Francis vroeg ons de eerste week elke dag: kan er nog een betere dag dan deze komen? Ja, er is nog veel meer te ontvangen. Hij leerde Gods stem te verstaan.
Hij vergaf zijn oma en rouwde om de dood van zijn ouders en kreeg er leven voor terug.
Mijn hart was vol haat maar Vader heeft mijn hart "besneden" , echt, zo apart, Hij heeft mijn hart veranderd.
We hebben ook een hoop lol gehad, gesport en spelletjes gedaan en films gekeken.
Het was een fijne sfeer
Ik kwam met een hart vol pijn, mijn vader heeft me heel slecht behandeld en dat deed zeer. Ik heb hem nu vergeven ook al is hij al overleden. Mijn hart is nu vrij!
 


This email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mto Moyoni · P.O. Box 2075 · Jinja 0 · Uganda

Email Marketing Powered by Mailchimp