Copy
December 2015Transformatie
week

in Nederland.

 

Van 14 - 18 Maart 2016 is er weer een transformatie week in de Glind bij Amersfoort. Voor meer informatie over het programma en voor registratie kun je op onze website terecht. We hopen velen van jullie weer te ontmoeten in die week.

'IK WEET HET NIET'.

Eerder dit jaar vroeg ik aan God: ‘Wat betekent het om zwak te zijn en hoe kan ik zwakker worden om meer van uw kracht te ervaren.’
Hij antwoordde: “Wacht op Mij en ik zal al jouw kracht laten smelten. Je komt in situaties waar je zult zeggen: ”Ik weet het niet meer, ik geef me over.” Zelfs de meest geleerde persoon in deze wereld heeft een “ik weet het niet” in het hart.  Als jij het niet meer weet, sta je open om mijn wijsheid te ontvangen.’
 
Wat is dit een waarheid voor mij geworden in het afgelopen jaar.  Door alle dingen die er gebeurde kon ik niet meer gaan waar ik wilde  en de dingen die ik leuk vind, kon ik lange tijd niet meer doen. Maar ondertussen werden veel van mijn “ik weet het niet ” gedachten  beetje bij beetje veranderd. Niet alleen in wijsheid maar ook in een dieper ervaren van vrede, blijdschap en rust, in de wetenschap dat er Een is die alles in handen heeft en Hij is liefde in alles wat Hij toelaat.
 
Ook nu, in deze onzekere situatie waarin we volgend jaar alles wat we hebben opgebouwd kwijt zouden kunnen raken,  door de bouw van een nieuwe spoorlijn, ben ik er  zeker van dat wat er in deze periode in mijn hart is opgebouwd, voor altijd bij me zal blijven.
 
Voor het komende jaar wens ik je toe om de “ik weet het niet” momenten met een open hart tegemoet te treden zodat je Vaders wijsheid zult ontvangen. 

Ingrid

Agenda 

Van 3 - 8 Januari 2016 hebben we een follow up week met jongelui die naar een van onze vorige jeugd scholen zijn geweest. Het wordt een week waar we als familie met elkaar optrekken en waar ons hart door Vader's liefde aangeraakt en veranderd wordt.

Friends of Mto Moyoni is a registered charity in the Netherlands. For donations please check the website.
 
Mail the friends

update

Dit schilderij heb ik 2 jaar geleden in Oeganda gekocht en het inspireert me enorm. Een rustende leeuwin... soms voel ik me zo in dit jaar van sabbatical. Vaak worden we gevraagd uit te stappen en klaar te zijn voor actie met Vader, maar de laatste maanden zijn echt in de rust, actieve rust, de actie is doorgaans alleen in mijn hart, leren te leven als gezetene aan de rechterhand van Vader, in Jezus.
Eerder had ik gedacht naar Israel te gaan in november maar ik had eerst deze rust nodig. Ik heb nu 10 dagen gepland in de eerste helft van februari. Ik zie er naar uit!
Daarna ben ik een paar weken aan het werk op A scholen, een school in Engeland en een in Denemarken met daarna de transformatieweek hier in Nederland. Heb erg veel zin om straks weer aan de slag te gaan!
Winette

Feestdagen

 

Namens ons allemaal op Mto Moyoni wensen we jullie hele fijne Kerstdagen toe. Dat we, in het nieuwe jaar, door goede en door slechte tijden heen Gods liefde kunnen ontvangen. Als de wereld om ons heen onveiliger wordt wij zullen ervaren dat de veilige plek in ons eigen hart is, want daar woont Hij.

 

Copyright © 2015 Mto Moyoni, All rights reserved.

Visit our webpage