Copy
October 2016 

VADERHART A SCHOOL

Als je het leuk vind om een Vaderhart school in Oeganda mee te maken, dan ben je van harte welkom van 4-10 februari 2017.  Als je de school wilt combineren met een safari, neem dan contact op met het kantoor dan kunnen we je helpen met ideeen en tips.

Als het leven anders loopt dan geplanned......
 
De afgelopen maand was ik in Nederland en had mijn bezoek goed geplanned. De pinnen en de plaat zouden verwijderd worden uit mijn enkel en daarna ik zou mee doen met de Vaderhart B school in Engeland. Vlak na de operatie kreeg ik een stevige infectie en werd ik acht dagen opgenomen in het ziekenhuis. Daardoor miste ik vier dagen van de school.  Het was te gek dat ik de laatste twee dagen nog kon meemaken.
Tussen door kreeg ik ook het nieuws uit Oeganda dat de Chinezen klaar waren met het uitzetten van de spoorlijn aan de overkant van de rivier en dat ze vorige week de spoorlijn in onze tuin zouden uitmeten. 
Tot op heden is er nog niemand geweest.....
Afgelopen zaterdag ben ik terug gereisd naar Oeganda. Voordat ik naar Schiphol ging, kreeg ik het bericht dat de vrienden die op mijn huis pasten, in hun slaap, waren overvallen door twee manen met een groot kapmes. Ze zijn enorm geschrokken maar we zijn erg dankbaar dat ze ongedeerd gebleven zijn en dat er alleen geld gestolen is.

Ondanks dit alles ben ik zo ontzettend dankbaar dat Vader me leert om te leven in Zijn liefde. Hij laat me keer op keer zien dat Zijn liefde sterker is dan al het kwaad. Als het leven anders loopt dan dat we hopen of verwachten, geeft het ons een fantastische kans om te leren leven door de Geest van liefde en niet door onze ziel. Want het is door die Geest dat we meer dan overwinnaars zijn.

Ingrid

Agenda.

Oktober 2016
18-20 Fatherheart encounter
25-29 Transformatie week

November 2016
1-3 Fatherheart conferentie Kisumu Kenya
4-6  Jeugd follow up weekend 
14-16 Fatherheart encounter

December 2016
1-3  Jeugd weekend Kasese 
5-9  Transformatie week Karamojong pastors.

Januari 2017
Jeugd school 8-27

Februari 2017
5-10  Vaderhart A school
21-25 Transformatie week


Maart 2017
GEWIJZIGDE DATUM TRANSFORMATIE WEEK NEDERLAND
27-31 Maart

Friends of Mto Moyoni is a registered charity in the Netherlands. For donations please check the website.
 
Mail the friends

SCHOOL VOOR DOVE VOORGANGERS

De Vaderhart school voor dove voorgangers was weer een fantastische ervaring. 40 voorgangers uit 8 verschillende Afrikaanse landen ontvingen een diepe openbaring dat ze geliefde, gewenste en belangrijke kinderen van God zijn. Het was weer zo bijzonder om te zien hoe Vader's liefde rechtstreeks het hart instroomt en alle afwijzing en pijn die het gehandicapt zijn met zich meebrengt geneest.  

 

LIEFDE VERMENIGVULDIGD.


Een buurman kwam naar het kantoor omdat hij 1000 dollar nodig had. Zijn zoon was aan de drugs en hij wilde hem naar een rehab centrum brengen.
We vroegen of we met de jongen konden praten. Hij kwam en we luisterde naar zijn verhaal waarna we Vader vroegen om hem te troosten voor het verlies van zijn moeder, die jaren geleden vermoord was.
De volgende dag kwam hij voor een Vaderhart encounter en nam zijn twee zussen mee die Vader's liefde ook zo hard nodig hadden.
Vandaag kwam de jongen langs en vertelde dat hij geen drugs meer gebruikt sinds Vader's liefde in zijn hart is uitgestort.
Het is zo fantastisch om weer een gezin te zien die de reis gaat beginnen als geliefde kinderen van God.


 
Copyright © 2016 Mto Moyoni, All rights reserved.

Visit our webpage

This email was sent to <<E-mail Adres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Mto Moyoni · P.O. Box 2075 · Jinja 0 · Uganda

Email Marketing Powered by Mailchimp