Copy
Nieuwsbrief juli 2015
View this email in your browser
In de haven...
Shabbath....
Sinds februari ben ik in Nederland...van een drukke jeugdschool kwam ik in een bevroren polder terecht... Even helemaal niets. Ik moet je zeggen dat het een hele grote overgang was. De volgende 6-12 maanden stonden leeg voor me, met alleen Vaders vraag om alles aan Hem te geven en los te laten. Ik had verwacht dat dat makkelijker zou zijn. Ik leer om meer te vertrouwen en te wachten, vooral te wachten. Langzaam ga ik genieten van het leven bij de dag, ga ik zien wat Vader doet en waar ik mag zijn.
Ik krijg vaak vragen van: wanneer ga je terug of wat ga je doen en het antwoord is: ik weet het nog niet. Zes maanden lijkt te kort en we hebben met het bestuur afgesproken dat het een jaar kan worden. De zendingsorganisatie AIM had dit al eerder geadviseerd. Fysiek merkte ik dat ik even niet meer kon zodra ik niets meer deed. De afgelopen jaren zijn er aardig wat ziektes gepasseerd en heb ik niet de rust genomen die daarbij nodig was. Op dit moment ga ik me langzaam beter voelen en meer energie krijgen.
Ik kom in deze periode veel mensen tegen die in hetzelfde 'schuitje' zitten. Vader is zonen en dochters aan het verplaatsen, nieuwe deuren aan het openen. Het betekent op een plaats van rust het nieuwe voor jezelf eerst ontvangen en het grotere plaatje gaan leren zien. In november ben ik van plan naar Israel te gaan om daar te connecten met mensen die specifiek voor de heerbaan bidden.
Deze periode ben ik af en toe betrokken bij het werk van Fatherheart Ministries binnen Europa, daar geniet ik erg van. Op dit moment ben ik op het team van een Vaderhartschool in Brabant.
Het grotere plaatje... De verbinding van de continenten, de connecties van natie tot natie, openbaring van Zijn hart, Zijn roep om Zijn kinderen thuis te krijgen.
Winette
Copyright © 2015 Mto Moyoni, All rights reserved.
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp