Logotip de la Fundacio 180x131

El 2016 d'una volada!

Volem avançar-vos alguns dels resultats de la feina que hem fet durant el 2016 a l’espera de tancar la memòria de l’any.

129 infants, 25 joves atesos i 191 famílies en seguiment i acompanyament.

Tots els infants, adolescents i joves tenen espai individual o en grup per al reforç escolar.

% de joves estan cursant estudis postobligatoris.

Posem en marxa un punt d'assessorament energètic perquè el 66% de les famílies de la Fundació pateixen pobresa energètica.

131 participants en 8 sortides de cap de setmana a la casa de colònies de «el Caliu» a Planoles, han tingut un temps de respir i desconnexió de la seva complexa situació.

Per primera vegada s'han realitzat colònies en família durant l'agost on les mares cuidadores han esdevingut "cuidades".

40 infants i 20 adults amb problemes de visió o odontològics s'han atès gràcies a convenis de col·laboració.

23 menors i la seva família han rebut suport psicoterapèutic.

5.747 dinars repartits a més de 140 nois i noies diàriament durant el curs escolar i durant les vacances escolars que han assegurat un àpat complert i equilibrat.

85 berenars diaris al projecte de Centre Obert de la Fundació equivalent a 16.733 racions d’entrepà, fruita i producte làctic per complementar la dieta, en molts casos, insuficient.

936 persones han vingut a conèixer de primera mà què fem i com poden implicar-se en la tasca social de la Fundació.

El que hem aconseguit ho hem pogut fer amb el suport de 93 voluntaris i la implicació directe de gairebé 150 col·laboradors entre empreses, escoles, fundacions privades i persones particulars que confien en la nostra tasca.

Recordeu que tant al web de la Fundació com a les xarxes socials, podeu seguir puntualment allò que fem per a la igualtat d’oportunitats d’infants, adolescents, joves i les seves famílies que viuen al Raval de Barcelona.

Segueix el nostre dia a di a

Facebook
Twitter
Link
Website
Llicència de Creative Commons
Excepte on s'indiqui el contrari, aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons 2017 Fundació Joan Salvador Gavinaactualitza les dades de subscripció o desubscriu-te del nostre mailing

Email Marketing Powered by Mailchimp