Copy
#NFF Nieuwsbrief | Kaarten openingsavond volgende week verkrijgbaar, oproep voor studerende filmliefhebbers en meer.
 
Bekijk deze e-mail in de browser
Het is al bijna oktober! Dus hoeven we nog maar heel even te wachten op november... Dat betekent dat het nu snel gaat: het festivalprogramma krijgt steeds meer vorm en daar houden we jullie graag van op de hoogte.

De kaarten voor onze feestelijke openingsavond gaan volgende week in de verkoop en inmiddels is de selectie voor de competitie Noorderkroon ook bekend. Het zal daarnaast niet meer lang duren voordat ons programma online komt te staan, want volgende week worden de eerste films bekend gemaakt.

Voor ons studentenfilmprogramma NFF&Chill zoeken wij een groep enthousiaste studenten die ons willen helpen om een filmprogramma speciaal voor studenten samen te stellen. Denk jij dat je de geschikte student bent om ons een handje te helpen? Meld je dan zo snel mogelijk aan. Verder kun je je ook nog steeds aanmelden als vrijwilliger, want alle hulp is welkom!

KOM NAAR DE OFFICIËLE OPENING

Op woensdagavond 8 november starten we het festival met een feestelijke openingsavond. En jullie krijgen de kans om volgende week alvast online kaarten te kopen voor deze avond. Voor €12,50 ben je er bij, inclusief film, drankje en garderobe. Vanaf donderdag 28 september om 12:00 uur kun je hiervoor terecht op onze website. Daarnaast is het vanaf dat moment mogelijk om alvast diverse kortingskaarten aan te schaffen voor het gehele festival. De kaartverkoop voor het volledige programma start op dinsdag 31 oktober.

SELECTIE NOORDERKROON BEKEND

Ons competitieprogramma Noorderkroon beleeft dit jaar zijn tweede editie. In dit programma bieden we een podium aan filmtalent uit de Noordelijke regio. We hebben dit jaar wederom een groot aantal inschrijvingen binnen gekregen in verschillende categorieën. Zo blijkt wel weer dat we veel getalenteerde filmmakers hebben waar we trots op mogen zijn en die een podium verdienen! De selectie vind je hier.

VOLGENDE WEEK EERSTE FILMS ONLINE

Ook zo benieuwd naar het programma? Je hoeft niet lang meer te wachten, want volgende week maken we de eerste filmtitels bekend. En daarna volgt er wekelijks meer!

Wil je niks missen en ben je nieuwsgierig naar het programma? Volg dan ook onze social media-kanalen via de linkjes onderaan deze nieuwsbrief en vergeet niet om regelmatig onze website te checken!

NFF ZOEKT STUDERENDE FILMLIEFHEBBERS

Alle studerende movie lovers opgelet!

Samen met Leeuwarden Studiestad zijn we op zoek naar een groepje studenten die ons willen helpen om een speciaal filmprogramma samen te stellen. Dus ben jij student, hou je ontzettend van film, heb je Netflix ondertussen wel een beetje gezien en heb je zin om ons te helpen? Schrijf je dan in via de studentvacature op onze website! 

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

Het Noordelijk Film Festival zou niet kunnen bestaan zonder al die hardwerkende en goedlachse vrijwilligers. Ieder jaar werken er zo’n 200 vrijwilligers mee om het festival voor, tijdens en na het festival tot een succes te maken, van kaartcontrole, runner en chauffeur tot aan helpen bij het opbouwen. Ook voor deze editie zijn we weer hard op zoek naar vrijwilligers om ons team mee uit te breiden. Lijkt het jou leuk? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.
Copyright © *| 2017 |* *| Noordelijk Film Festival |*, All rights reserved.