Copy
Uitnodiging Noordelijk Film Festival 
 
Bekijk deze e-mail in de browser

Uitnodiging Brainstormsessie 40 jaar Filmfestival
 

Dit jaar viert het Noordelijk Film Festival haar veertigste editie. Reden voor ons om stil te staan bij al het moois wat er de afgelopen jaren voorbij is gekomen én vooruit te kijken naar de bijzondere momenten die we willen creëren tijdens de speciale jubileum-editie dit jaar.

Dit terugblikken en vooruit kijken doen we graag met de mensen die ons festival bezocht hebben. Die er herinneringen aan hebben en wellicht goede ideeën hebben over de toekomst. Samen met 40 bezoekers van ons festival willen we graag van gedachten wisselen over hoe we ons jubileumfeest in november vorm kunnen geven.
 
We nodigen jou dan ook graag uit voor een bijzondere ontmoeting op 11 juni van 17.30 – 20.00 uur in Tresoar in Leeuwarden. Tijdens een aangenaam beeldend programma, gecreëerd door het Fries Film Archief en onder leiding van inspirator Jaap Jepma, gaan we met elkaar in gesprek.
 
Vind je het leuk om mee te denken en zo ons feest mede voor te bereiden? Meld je dan aan via onderstaande link. Er is plek voor 40 deelnemers! 
 
Ja, ik meld mij aan!
Graag tot ziens op 11 juni!

Hartelijke groet,
namens het Noordelijk Film Festival team,
 
Jacqueline Schrijver, directeur & Fredau Buwalda, artistiek leider
Copyright © *| 2018 |* *| Noordelijk Film Festival |*, All rights reserved.