Copy
#NFF Nieuwsbrief | Programma(boek) #NFF38 compleet, kaartverkoop start volgende week & meer
 
Bekijk deze e-mail in de browser
De tijd vliegt voorbij - want over iets meer dan twee weken start de 38e editie van het Noordelijk Film Festival!

Inmiddels is het programma helemaal rond en staat het volledige programma online. En ons programmaboek is klaar en vanaf vrijdag af te halen, maar nu al online te lezen. Ook duurt het niet lang meer voordat de online kaartverkoop van start gaat: 31 oktober om 12:00 uur is het zover! Kaarten voor de feestelijke openingsavond kun je nu al online aanschaffen.

Verder lees je in deze nieuwsbrief meer over de cursus Kijken naar Film op 3 november, de audiovisuele voorstelling Somnium die wij samen met Explore the North presenteren op 4 en 5 november en vertellen we over het studentenfilmprogramma, waar we samen met Leeuwarden Studiestad en een groepje enthousiaste studenten aan hebben gewerkt.

Tot heel snel!

Programmaboek #NFF38 af!

Yes, het is zover: ons programma is compleet en ons programmaboekje is af en naar de drukker! We zijn er ontzettend blij mee en kunnen niet wachten om hem in het echt te zien.

Maar online is 'ie al te bewonderen! Je kunt hem doorlezen of downloaden en vanaf 27 oktober ook ophalen bij Slieker Film tijdens de openingstijden van de kassa. Of pak er gewoon eentje mee tijdens het festival!

Online kaartverkoop bijna van start

Het duurt niet lang meer: op dinsdag 31 oktober om 12.00 uur start de online kaartverkoop voor het gehele programma! De kaarten zijn verkrijgbaar via onze website. Koop je liever je ticket(s) aan de kassa? Vanaf woensdag 8 november om 11.00 uur start de ticketverkoop in Slieker Film (alleen pin-betaling mogelijk) en De Harmonie. Let op: kaarten in De Harmonie zijn verkrijgbaar bij de extra kassa's in de foyer, níét bij de theaterkassa! 

Cursus Kijken naar film

Hoe kijk je naar film? Welke bouwstenen bevat een film en hoe kun je deze ‘lezen’? Op vrijdag 3 november analyseert David Stroband, kunsthistoricus en Academie Minervadocent, een aantal karakteristieke scènes en korte films in Slieker Film. Daarna ben je helemaal klaar voor het festival! Kaartverkoop gaat via de website van Volksuniversiteit Fryslân: klik hier.

NFF & Explore the North presenteren Somnium

Kun je niet wachten op het NFF en op Explore the North? Dan hebben we goed nieuws! Want we presenteren samen de audiovisuele voorstelling Somnium van The Black Atlantic op 4 en 5 november op een unieke locatie aan de Snekertrekweg. Somnium is een mix van muziek, geluidscollages, lichtprojecties en moderne dans. Tickets zijn verkrijgbaar via Explore The North

NFF students

Wij vergeten studenten niet - want onze movielovers hebben een tof studentenfilmprogramma samengesteld. Dit groepje gemotiveerde studenten en tegelijkertijd enthousiaste filmliefhebbers hebben in samenwerking met Leeuwarden Studiestad en ons een lijst met tien studentwaardige films opgesteld - een lijst geselecteerd door studenten en geschikt voor studenten!

Lees de studenten top-tien online of bewonder de lijst in het programmaboekje.

 
Copyright © *| 2017 |* *| Noordelijk Film Festival |*, All rights reserved.