Copy
#NFF Nieuwsbrief | Kaartverkoop start morgen 12:00 uur
 
Bekijk deze e-mail in de browser

Zit je er al klaar voor?


Morgen start namelijk om 12:00 uur onze online kaartverkoop! Via www.noordelijkfilmfestival.nl/tickets kun je dan kaarten kopen voor alle films uit het programma van dit jaar.

Natuurlijk vind je het programma online. En kun je ook ons programmaboek online lezen of gratis afhalen bij onder meer Slieker, De Harmonie en Neushoorn.

Verder tippen we de cursus Kijken naar Film op 3 november nog een keertje en de audiovisuele voorstelling Somnium die wij samen met Explore the North presenteren op 4 en 5 november.

Tot volgende week!

Online kaartverkoop start morgen

Morgen om 12.00 uur start de online kaartverkoop voor het gehele programma! De kaarten zijn vanaf dat moment verkrijgbaar via deze pagina. Koop je liever je ticket(s) aan de kassa? Vanaf woensdag 8 november om 11.00 uur start de ticketverkoop in bij de festivalkassa's in Slieker Film (alleen pin-betaling mogelijk) en De Harmonie.
Vragen over kaartverkoop? Er is vanaf morgen ook een helpdesk telefonisch bereikbaar!

Programmaboek & blokkenschema's

We maken je het graag zo makkelijk mogelijk een een keuze te maken uit ons programma. Zo vind je het programma niet alleen op de website, maar natuurlijk ook in het programmaboek (online of af te halen bij onder meer Slieker Film tijdens de openingstijden van de kassa). En kun je de blokkenschema's voor elke dag ook handig terugvinden op de website. Succes met puzzelen!

3 november | Cursus Kijken naar film

Hoe kijk je naar film? Welke bouwstenen bevat een film en hoe kun je deze ‘lezen’? Op vrijdag 3 november analyseert David Stroband, kunsthistoricus en Academie Minervadocent, een aantal karakteristieke scènes en korte films in Slieker Film. Daarna ben je helemaal klaar voor het festival! Kaartverkoop gaat via de website van Volksuniversiteit Fryslân: klik hier.

4 & 5 november | Somnium

Kun je niet wachten op het NFF en op Explore the North? Dan hebben we goed nieuws! Want we presenteren samen de audiovisuele voorstelling Somnium van The Black Atlantic op 4 en 5 november op een unieke locatie aan de Snekertrekweg. Somnium is een mix van muziek, geluidscollages, lichtprojecties en moderne dans. Tickets zijn verkrijgbaar via Explore The North
Copyright © *| 2017 |* *| Noordelijk Film Festival |*, All rights reserved.