Copy
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk het in je browser

Nazomer. Gaaf, alles groeit en bloeit in onze tuin en kas. Daarnaast bloeiden veel andere dingen, dus een nieuwsbrief leek zeer op z'n plaats.
Zo vond er opnieuw een interview met Rinus plaats, hebben we gedeelten van satsangopnamen online gezet, kreeg ik de oudere InZicht teksten van me van Raf Pype, kwam het idee op om twee boeken gratis beschikbaar te maken en ontstond ineens een nieuw boekje, ook gratis! Nou, effe de geïnteresseerden laten weten hoe en wat, toch? Bij deze dus. 
O ja, en bij de weg: het is Patrick Kicken die namens mij twittert, voor het geval je je al afvroeg of Hansje gek geworden was - dat is wel zo, maar ik twitter niet. Oké, enjoy !

Nieuw gratis boekje:EHBO

Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid

Eerste Hulp Bij Onvolwassenheid - gratis download

Soms heb je dat ineens, een bundeltje teksten die een geheel worden en tot iets leiden. Zo ging het met mijn eerste boek in 1998, en nu weer met dit kleine werkje. Lachen.
In dit EHBO staat de essentie over bewust doorvoelen, de opbouw van en het ontmantelen van de verdedigingstructuur, over bewust en volwassen leven, inzoomen en uitzoomen, intuïtie herkennen en benutten, overtuigingen en emotionele ladingen op laten lossen en meer! Je hoeft nu niet meer te blijven hangen in vermijding, bestrijding, verklaring en ontkenning. Het boekje biedt ook de perfecte context voor de sessies, en kan als reminder dienen. Download het gratis en leer leven als volwassene! Staat het je aan, spread the news, het is toch gratis, right? Maak er gebruik van en verspreid het naar goeddunken.
DOWNLOAD

Twee boeken als gratis pdf

Terwijl de merel zingt en Een herfstvol satsangs waren al een tijdje uitverkocht, maar zijn weer beschikbaar! Nu als gratis pdf download op de boeken pagina. Richard van de Waarsenburg heeft na enige moeite de bestanden boven water gekregen en Kasia heeft ervoor gezorgd dat je via de inhoudsopgave makkelijk naar hoofdstukken kan springen en ze op de site gezet. Reuze handig toch! Dus downloaden en lezen maar! 
DOWNLOAD

VERTALERS GEZOCHT

Nadat iemand een tweetal teksten in het Engels vertaalde, en dat erg goed deed, is het idee opgekomen te vragen of er vrijwilligers zijn die het Engels goed beheersen en het leuk zouden vinden een artikel of column van me te vertalen zodat we ook wat Engelstalige dingen op de site zouden kunnen zetten. Zin? Mail me effe. Alvast bedankt.

Satsang Drieluik

Begin augustus vond er voor het eerst een satsang drieluik plaats in Renkum. Dit initiatief ontstond op verzoek van en in samenwerking met Niek Dekker, die ik al jaren ken, en die al vaker vroeg om iets te doen in de fraaie kapel waar hij allerlei organiseert. Een pracht omgeving ook. Op vrijdagavond, zaterdag- en zondagmiddag vonden er uitgebreide en intense satsangs plaats. De deelnemers verbleven in de buurt of keerden gewoon huiswaards na de bijeenkomst. Een prima opzet die druk bezocht werd en zo bij iedereen in de smaak viel dat we er weer een gepland hebben op 29 november. Op de site staat de volledige info. (foto: René Blom)

SATSANG ELDERS

Op 31 januari 2014 zal ik op uitnodiging van Hans Stoop in Aarlanderveen een satsang avond houden. In wezen ben ik bereid af en toe elders in het land een satsang te houden, mits deze wordt georganiseerd en er voldoende plek is voor mensen. Mail me als je zoiets tof zou vinden, dan kijken we of het lukken wil.

Verblijven in de buurt kan ook!

Mensen komen vaak van heinde en verre voor een of meer sessies, of voor de satsangmiddagen in Heijen. In plaats van op en neer rijden kun je ook eens overwegen om te verblijven in de buurt. Diverse mensen hebben dat al naar genoegen gedaan. Je kunt dan tegelijk genieten van de fraaie omgeving, die uitstekend geschikt is om te wandelen en fietsen. Dan kan de boel lekker doorwerken in het Noord-Limburgse groen. We wonen immers aan de rand van Nationaal Park De Maasduiden.
Bijvoorbeeld op 7 september of 19 oktober als je op de satsangmiddag komt. 
MEER INFORMATIE

Satsang opnames online

Nu beschikbaar om online te beluisteren: geselecteerde fragmenten van de satsang cd’s.
Luister hier...

Nieuw interview

Uitgezonden op zondagochtend 30 juni in Rinus van Warven's programma Tendens bij Radio Gelderland.
Luister hier...

Komende events

• 7 sept 2013 in Heijen
• 19 okt 2013 in Heijen
• 29 nov - 1 dec 2013 satsang drieluik Renkum
• 31 jan 2014 satsang avond Aarlanderveen

Copyright © 2013 Hans Laurentius, alle rechten voorbehouden.

verwijder mijn gegevens   update mijn gegevens

Email Marketing Powered by Mailchimp