Copy

Der er sket meget...

Vi har fået en masse feedback og ønsker, vi ELSKER det, tusind tak. For så har vi nemlig muligheden for at gøre Kalenda endnu bedre!


Det første vi kan nævne er at i nu har mulighed for at vælge hvilken slags ferie jeres medarbejder afholder: Selv betalt, feriefridage eller alm. ferie. Det smarte ved det bliver jo under sammentællingerne at de bliver opdelt i forhold til at skulle sende information afsted til dem der laver løn :)
 
Næste ting:
Ferie perioder eller feriedage figurerer nu også på oversigtsbilledet ligesom alt det andet fravær.
Medarbejder login
En større del som er kommet er nu at medarbejdere kan logge ind, UDEN at de har rettighed til at ændre på skema. Så der er 4 forskellige niveau i Kalenda nu, Leder-rollen som kan og må alt, mellem leder kan det meste, men ikke ændre noget i indstillinger, medarbejder login kan nu laves sådan at de kun SE skema, og deres egen medarbejder side og de kan skrive afspadsering og overarbejde ind....(Hvis de f.eks. er gået et kvarter før) også er der selvfølgelig vikar login.
Share
Tweet
Forward
Fast flekstid
Der er mulighed for at få en ekstra kolonne i dit skema som hedder fast flekstid, nogen bruger det, for andre er mødetid´s kolonnen nok :)
Ved spørgsmål, tryk her :)
Book et GRATIS fremvisningsmøde
Copyright © 2016 Greenbyte Aps, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp