Copy
Kuinka paljon tuntemisessa onkaan opittavaa? Täyttä Elämää NYT- valmennus jälleen avattu! Läsnäolo kertoo kuka sinä olet ilmaisluennot.

Kuinka syvästi voikaan tuntea.

Halusin jakaa sinulle henkilökohtaisia kuulumisiani tältä vuodelta. Olen harjoittanut elämäni varrella monenlaisia fyysisiä ja henkisiä harjoituksia, edeten monessa kiitettävälle tasolle. Olen kuitenkin vielä ennen viime vuoden loppua onnistunut ohittamaan erään mielestäni olennaisen asian, nimittäin tuntemisen harjoittelun.

Erinäiset kiinalaiset ja intialaiset sekä näistä modernisoidut menetelmät ovat opettaneet kuuntelua, tunnustelua, hallintaa ja tietoisuutta. Mutta oikeastaan vielä mikään tähän päivään mennessä ei ole keskittynyt tuntemiseen. Hassua, kun asiaa nyt ajattelen. Onko niin, että tällaiset menetelmät usein keskittyvät tunteista ja olemisesta "poistumiseen"? Siihen mikä on kaiken sen takana.

Ehkä se lienee jonkinlainen painotus. Mutta niin yksinkertaista kun se onkin, liekö paras tapa tulla tietoiseksi jostain juuri sen kokeminen niin syvästi kuin mahdollista? On se sitten jokin kaunis asia tai vaikea kokemus sisällämme. Tuntuisi loogiselta.

Olen usein saanut palautetta taipumuksestani romantiikkaan ja tunteminen kieltämättä on ollut minulle aina olennainen tapa kokea asioita. Silti, ottamalla tietoisesti ja tarkoituksella aikaa itsensä ja tunteidensa kokemiselle, olen jälleen löytänyt elämän makuihin erilaisen syvyyden. Seuraava saattaa herättää hymyjä. Mutta eihän tämä olekaan niin vakavaa.

"Kun aamulla heräät ja olet lähestulkoon varma, että itket kiitollisuudesta, voit sanoa antautuneesi kokemaan elämää. Tai kun matkaat bussissa kokien koko kehossa tuntuvia pieniä orgasmeja ihan vain sen vuoksi, että saat olla olemassa, tiedät jonkin olevan oikein." A. Löf

Kyse ei ole monimutkaisesta asiasta. Pysähdy, kuuntele ja ole tunteen kanssa, vaikka sen kanssa, että juuri nyt mitään ei tunnu tapahtuvan. Keskity siihen mitä on ja hengitä siihen. Rauhallinen hengitys, jota voi halutessaan tukea myös sen hallitsemisella ja keskittämisellä, auttaa asiassa paljon. Näin nostat esille sen mitä sinussa on.


Suosittelen, että suot asialle ajatuksen. Miksi? Koska se auttaa kokemaan niitä asioita joita välttelemme tai josta emme ole tietoisia. Mutta ennenkaikkea sen vuoksi, että näitä makuja jotka usein ohitamme on niin paljon.

Slurps.

Täyttä Elämää NYT.

Olen iloinen, että voin vihdoin ilmoittaa seuraavan ryhmän mukaanottamisesta. Liian moni jäi edellisestä ryhmästä pois pitkittäessään päätöstä. Jälkikäteen moni heistä on kertonut kohtaamistaan tilanteista ja jokaiseen niistä tämä valmennus olisi tuonut apua. Sijoitamme samat rahat vaikka minkälaisiin ulkomaanmatkoihin (halpoihin sellaisiin). Entä jos sijoittaist tähän matkaan jolla olet lopun elämääsi? 

Tsekkaa valmennuksen sivut pian ja tule mukaan nyt kun bonukset ovat vielä voimassa. Alla yksi palaute ensimmäisestä ryhmästä (sivuilla lisää).
"Olen iloinen ja pirteä nuori nainen, joka on melko lailla aina osannut nähdä onnen niissä pienissäkin muruissa, myös arjen keskellä. Toisin sanoen olen hyvin pitkälti ollut elämääni tyytyväinen koko pienen ikäni verran, tai niin olen ainakin luullut. Täyttä elämää NYT -valmennukseen lähdin mukaan sen ajatuksen saattelemana, että jos pystyn tuntemaan itseni vieläkin paremmin ja rehellisemmin, pystyn olemaan vielä aiempaa onnellisempi ja tyytyväisempi elämääni. Taustalla oli myös kipeä ero parisuhteesta, minkä seurauksena heräsin pohtimaan syvästi sitä kuka minä todella olen ja miksi toimin kuten toimin.

Valmennuksen ollessa tällä hetkellä vielä kesken uskallan vakuuttaa, että tämä on matka, joka meidän jokaisen tulisi elämässään kulkea. Täyttä elämää NYT -valmennuksessa ollaan nimenomaan asioiden ytimessä. Valmennus on sisällöltään tuutin täydeltä painavaa asiaa hyvin laaja-alaisesti, mutta selkeästi kerrottuna. Poiketen muihin tutustumiini elämäntapaohjeisiin, Täyttä elämää NYT- valmennus on hyvin käytännön läheinen ja se on vietävissä jokapäiväiselle tasolle, mikäli itse on halukas näkemään sen vaatiman vaivan. Eletystä elämästä kerrotut esimerkit ja tarinat laajentavat ”teoriaa” käytännönläheisemmäksi ja Aaron omakohtainen elämänkokemus tuntuu olevan loputtoman laaja, mikä on vakuuttanut ainakin minut. Nettivalmennus on myös hyvin joustava ja toimiva ratkaisu kokonaisuudessaan.

Olen kokenut valmennuksen erinomaiseksi, enkä ennalta arvannut miten paljon petrattavaa omassa aiemmin jo niin onnellisessa elämässäni onkaan. Ajoittain valmennus ja aiemmin välttelemieni asioiden pohtiminen on ollut hyvin rankkaakin, mutta noiden kipukohtien läpi kahlaamisen jälkeen valmennuksen vaikutukset alkaa nähdä jokapäiväisellä tasolla ja hei, itse en ole vielä montaakaan askelta ottanut eteenpäin! En malta odottaa mitä kaikkea tämä tietoisuus ja ymmärrys itsestäni vielä myöhemmin elämässäni tuo eteeni. Eniten olen kokenut voittajafiiliksiä siitä, kun olen alkanut ymmärtää miksi minä toimin juuri niin kuin toimin, jopa niissä hetkissä, kun toiminto ei ole edes kannattavaa.

En usko, että monikaan meistä ikinä sijoittaa liikaa, tai edes tarpeeksi rahaa omaan hyvinvointiinsa, mikä loppupeleissä on kuitenkin ehkä se oleellisin asia. Kannustankin Sinua tämän sijoituksen tekemään. Se varmasti on kannattavaa, mikäli himpunkaan verran olet aiheesta kiinnostunut ja sisältäsi löytyy halu kehittyä ihmisenä tai halu löytää avaimet onnellisempaan ja täydempään elämään!

Sydämellisesti Aaroa suurista viisauksista, sekä palautteistaan kiittäen" - Johanna


Läsnäolo kertoo kuka sinä olet

Kyseisellä otsikolla olevia luentoja tullaa järjestämään seuraavien kuukausien aikana. Tapahtumatiedoista alhaalta löydät aikatauluja. Tässä kuitenkin tiivistys luennon aiheista. Toivottavasti pääset paikalle.

Läsnäolo kertoo kuka sinä olet
Yksilö, eriytynyt ihminen, Ego ja persoona ovat kaikki eri tasoisia uskomuksia ja ajatuksia - psyyken rakenteita joissa ei lähtökohtaisesti ole mitään vikaa. Uskomukset ja ajatukset, minäkuvakin, ovat osa meitä ja meissä tapahtuvaa, mutta eivät suinkaan koko me.
 
Sinä Olet. Vain tässä hetkessä lepäämällä voit saada yhteyden siihen mitä sinä olet ja mitä sinä todella et ole.
 
Psyyken tutkimus on valaissut meille, että ihminen yksilönä rakentuu tiedostamattomien ja tietoisten psyykkisten rakenteiden varaan. Tutkimus on onnistunut myös kertomaan miten ja miksi yksilöitymisen ja eriytymisen mahdollistavat rakenteet syntyvät. Pikkuhiljaa nämä ja muukin psyyken tutkimus kuitenkin ovat avanneet sitä mikä on ollut tiedossa toisilla jo kauan - me emme ole nämä rakenteet.
 
Tule kokemaan ja kuulemaan miten sinä voit yhä laajemmin löytää itsesi. Rauhaa, terveyttä, aitoutta, syvempiä tunteita ja onnellisuutta.
Like
Tweet
Forward to Friend

Tapahtumia ja ajankohtaisuuksia

Kesää kohden alkaa jälleen tapahtua enemmän. Pyrin keskittymään jossain määrin syksyllä julkaistavani Huoraamisesta Rakkauteen- esikoiskirjan työstämiseen mutta siellä täällä pystyt minut tapaamaan.

23.3 Auttaja Foorumi Oulu. Puhumassa mielen rajoitteista ja niiden ylittämisestä. Tervetuloa mukaan virkistävään tapahtumaan.

25.3 Läsnäolo kertoo kuka sinä olet. Ilmaisluento YogAndan tiloissa Kokkolassa (läntinen kirkkokatu 1). 18.30- 20.00

26.3 Läsnäolo kertoo kuka sinä olet. Ilmaisluento Porin Woimatilalla. 18.00- 19.30


31.3 Läsnäolo kertoo kuka sinä olet. Ilmaisluento Helsingissä. Teosofisen seuran tilat Vironkatu 7 c 2. 14.00-15.30.

6-7.4 Zen Expo. Luento Huoraamisesta Rakkauteen- kirjan teemoilla. Molempina päivinä 13-14.


14.4 Läsnäolo kertoo kuka sinä olet. Ilmaisluento Ilonsäteen tiloissa Espoossa. Koronakatu 1 a. 16.00 - 17.30.

20.4 Just Blog it- seminaari Tamprereella. Bloggaaminen oman kehityksen välineenä.

20.4 Ilon ja Valon markkinat.  Aihe ja ohjelma vielä salainen mutta Stay Tuned niin pysyt tietoisena. Luvassa ainutaatuinen esiintyminen muutaman Ilon ja valon välähdyksen tarjoilemana.

28.4 Valon päivät. Oulun teosofisen seuran vuosittainen tapahtuma. Aiheena; Rakkaus elämäsi ohjaksissa - oikeasti.

 

Tulevaa
- luvassa on vielä vaikka ja mitä!
- Läsnäolon ja kirjani teeman - sydämestä elämisen ympärille tullaan järjestämään useita tilaisuuksia. Mikäli haluat järjestää tällaisen, kehoitan ottamaan yhteyttä aarolof@me.com
- nettisivuni päivittyvät pian. Kehoitan seuraamaan asiaa.
Like
Tweet
Forward to Friend

Viimeaikaisia kirjoituksia

Miehen tie: Mitä hitaus minulle tarkoittaa?
Miehen tie: Tartutko sinä inspiration?
Miehen tie: Kohtaaminen vahvan ja kauniin naiseuden kanssa.

 

Vinkkejä:
Ystäväni Heikki Harju on valmistellut yksinkertaisen, edullisen ja toimivan ravitsemukseen keskittyvän 4 Steps- ravintovalmennuksen. Suosittelen perehtymistä.

Samainen Heikki avovaimonsa Heidin kanssa järjestää 19.4 Tampereella Psyykkisen ja henkisen valmennuksen VANHEMMILLE tai tuleville sellaisille. Linkki.

Oletko ollut jo Paula Heinosen terveellisillä yleisöluennoilla? Jos et tai vaikka olisitkin, tsekkaa Paulan sivuilta hänen kiertueensa aikatauluja.Itseluottamus

Ystäväni pohti taannoin itseluottamusta. Onko se luottamista siihen pieneen minään vai johonkin isompaan itseen?

- Aaro -

Facebookissa
Facebookissa
Twitterissä
Twitterissä
Kotisivu
Kotisivu

Copyright © 2013 Aaro Löf Oy, Kaikki oikeiudet pidätetään.