Copy
Hvorfor er Matematikcenter egentlig til? Det svarer vi på i vores første blogindlæg. Læs det og meget mere her.

Derfor er der brug for Matematikcenter

Matematikcenter er Danmarks eneste gratis lektiehjælp i matematik for alle. Vi har tilbudt lektiehjælp i Danmark siden 2011. Men hvorfor er der overhovedet brug for Matematikcenter? Læs Sekretariatsleder, Kathrine Predstrups blogindlæg her.


Vidste du, at der er matematik i alt?

Matematikcenter kommer fremover til at sætte fokus på, hvor stor en rolle matematikken egentlig spiller i vores hverdag. Følg med på vores online platforme. Se f.eks. hvordan man kan måle rumfanget på den nye iPhone 6, hvis man alligevel har været så uheldig at tabe den i toilettet.
 

"Det er vigtigt for mig,
at ha
ve tid til den enkelte"

Det er tydeligt, hvorfor vi har valgt at stille fokus på Matematikcenters projektleder i Aarhus. Rikke er nemlig mega sej og super engageret. Læs mere om Rikke her.
 

Matematikcenter har vokseværk

Fra september åbner Matematikcenter lektiecaféer i to nye byer: Vejle og Tårnby og udvider med nye lektiecaféer i både Aarhus og Odense. Matematikcenter har derfor nu lektiehjælp 16 gange om ugen på landsplan.

Nyt ansigt på sekretariatet: Velkommen til Amanda! Hun skal være koordinator for lektiecaféerne i København og Tårnby, koordinere produktion af videolektioner samt være webredaktør for Matematikcenters online lektiehjælp, Webmatematik.dk. Kontakt hende på amanda@matematikcenter.dk.
 
Mvh
Matematikcenters sekretariat

 
Matematikcenter.dk får ansigtsløft: Vi har fået ny hjemmeside! Siden skal især synliggøre vores fysiske og online lektiehjælp over for eleverne.
IDA Engineering Club giver elever gratis adgang til fede arrangementer og oplevelser. Der er alt fra foldboldturneringer til virksomhedsbesøg. Og så er de Matematikcenters nyeste samarbejdspartner.
Copyright © 2014 Matematikcenter, All rights reserved.