Copy
View this email in your browser

Nyhedsbrev fra Dansk Kano og Kajak Forbund

oktober 2021

DKF's Nyhedsbrev for oktober

Hvor langt padlede vi i 'Danmark padler'-ugen? Hvilket kursus kan DKF og DfFR fortsætte med at udbyde gratis takket være en stor donation fra Trygfonden? Hvordan gik det ved VM i kano og kajak sprint på Bagsværd Sø?

Det og meget mere får du svar på i denne udgave af vores nyhedsbrev. Og vi løfter også sløret for, hvilken invitation, som vi sender ud den 1. oktober og hvilket spændende valg, som venter i november.
 

VM 2021 Kano og Kajak Sprint

Jubel på tribunerne, hvin og hujen i skoven og massevis af storslåede øjeblikke. Verdensmesterskabet i kano og kajak sprint 2021 fra 16.-19. september var fuld af stjernestunder. For første gang i kano og kajaks historie kunne verdenseliten sikre sig medaljer ved både OL og VM i samme år. Det benyttede flere atleter sig af, heriblandt danske Emma Aastrand Jørgensen.

Hyldest til de frivillige
491 frivillige asede og masede. Før, under og efter VM for at gøre VM til den succes, som vi nu høster ros for. De frivillige arbejdede hårdt og løftede i flok. En kæmpe tak skal lyde til hver og en. Vi kunne ikke have gjort det uden jer. 
For 640 skolebørn var verdensmesterskabet 2021 i kano og kajak sprint på skoleskemaet. Udover at opleve verdenseliten på vandet boltrede de sig i skoven med spændende outdoor-aktiviteter.

På programmet var blandt andet natureventyr, en kæmpe skovgynge, en 2-tovsbane, en svævebanetur hen over en sø og et junglerun med 16 forskellige aktiviteter - heriblandt trillebørskapløb, sækkehop, ærteposeløb og nyere lege ala BurbeeFrog og makkerkrabbegang.
🥇🥈🥉🥉🥉
VM 2021: Det bedste i mange år for Danmark
Ikke bare målt på antallet af medaljer og karaten heraf, men også på antallet af finaler. Med syv af slagsen, plus to over 5.000 meter, skal vi helt tilbage til VM i 1994 i Mexico for at finde en tilsvarende succes målt på finaler. Dengang var Danmark i ni og fik også et verdensmesterskab i toerkajakken over 1.000 meter til Jesper Staal og Thor Nielsen.
Læs mere

Natur, sikkerhed og faciliteter

Kender du et sted, hvor en flydebro, et shelter, en lejrplads, bedre parkeringsmuligheder eller bedre toiletforhold kan skabe bedre ture på vandet?

Den 6. oktober lancerer DIF portalen 'Danmark Mangler'. Via 'Danmark Mangler' kan du angive, hvor du synes, at der mangler idrætsfaciliteter og hvilken facilitet der er tale om. 

Følg med på Facebook, hvor du vil få et link til portalen, så snart den er klar.

Gratis førstehjælpskursus

En kæmpe donation fra TrygFonden gør det muligt for DKF og DfFR at fortsætte den fælles førstehjælps indsats. Over de kommende 2 år vil forbundene i fællesskab udbyde 50 stk. 8-timers førstehjælpskurser med hver 16 pladser. De første fem kurser er allerede linet op. 

Tilmeld din klub

Bevæg dig for livet

Medarbejdermotion på vandet i København

 
Som optakt til VM i kano- og kajaksprint på Bagsværd Sø, foregik der mange spændende initiativer. Et af dem var et medarbejdermotionstilbud på vandet i København.

Bag initiativet står Københavns Kommune og Bevæg dig for livet - kano, kajak og SUP. Målet er klart: Flere københavnere skal dyrke idræt på vandet.
Se videoen og find informationer omkring projektet

Hvem skal vinde billedekonkurrencen fra Danmark Padler?


Gå ind på vores Facebookside og like det billede, du mener er det bedste. 3 billeder er i finalen. Billedet med flest likes torsdag den 30. september kl. 12.00 vinder konkurrencen og en gavekurv.
Fortæl, hvem du mener har taget det bedste billede
Kan I sige JA til disse problemstillinger: vi mangler frivillige, vi har svært ved at fastholde medlemmerne, de nye stopper hurtigt i klubben?

Players 1st er et nemt online værktøj, hvor I kan spørge klubbens medlemmer om deres syn på klubben. Nogle spørgsmål er faste. Andre kan I selv udforme. Resultaterne samles i en oversigt, der gør det nemt for bestyrelsen at prioritere indsatsen, så tilfredsheden blandt medlemmerne øges. Glade medlemmer er den bedste ambassadør for klubben.

Sammen med DFfR holder vi informationswebinar den 27.oktober kl.19.30-21.00 et fælles informationswebinar, hvor du kan se hvad Players 1st kan.
Læs mere her.

 
Kano- og Kajakklubben Nord og Kano og Kajakklubben Gudenaa holder Støt Brysterne Kajakløb den. 9 oktober. 

Tilmeldingsfrist for dem som vil have en trøje er d. 28. september via DKFs online Shop. Dem som vil deltage og ikke skal have trøje kan sende en mail til il@kano-kajak.dk efter d. 28. september og senest d. 3. oktober.

Tilmelding Gudenaa HER
Tilmelding NORD HER

Hvis I ikke kan deltage i løbene, kan I selv stå for et lyserødt arrangement i jeres klub, læs hvordan HER

Kalender, shop og kurser

Den officielle invitation til DKF's Årsmøde 2021 lander fredag den 1. oktober 2021 i mailboksen hos de personer, som klubben - i www.ipaddle.dk - har oplyst som formænd, økonomiansvarlige og kontaktpersoner.
 

Vil du være med?

Vil du med til Årsmødet, så tag fat i din bestyrelse, så I kan aftale, om du skal deltage som klubrepræsentant med stemmeret.

Hvor skal det holdes?

Hotel Scandic, Bygholm Park i Horsens.

Hvornår

13.-14. november 2021.

Sådan ser den ud
- konkurrencekalenderen for 2022

Så kom vi et skridt videre med konkurrencekalenderen for 2022.
Det blev alt i alt til 41 events. Kalenderarbejdsgruppen trækker nu i arbejdstøjet, for at se, hvordan planlægningen går op i forhold til de internationale events og i forhold til, at så mange kan deltage i de aktiviteter, der tiltaler dem.

Den endelige kalender er klar d. 2. december.
 

Er der hakker?

Har du opdaget uhensigtmæssigheder i kalenderen, så skriv en mail til dkf@kano-kajak.dk
Klik her, hvis du vil se konkurrencekalenderen, som den ser ud nu.

Når vi i weekenden den 13-14. november 2021 holder Årsmøde i Horsens, så er der valg til bestyrelsen og appeludvalget.

På valg til bestyrelsen er:

  • Næstformand, 
  • Bestyrelsesmedlem for konkurrence, 
  • Bestyrelsesmedlem for facilitet og miljø,
  • Bestyrelsesmedlem for klubaktiviteter og motion.

På valg til Appeludvalget

  • Et medlem,
  • En suppleant.
Overvejer du at gå ind i arbejdet i DKF's bestyrelse eller er der en i dit netværk, som du gerne ser i bestyrelsen, så klik her og læs mere

DIF

Skal jeres trænere være de dygtigste?

Arbejder I med eliteatleter i jeres forening – så tilbyder DIF og Team Danmark lige nu den højeste uddannelse i dansk idræt. 
For at blive optaget på uddannelsen, skal den enkelte træner have bestået DIF’s diplomtræneruddannelse
 

Tak fordi du læste med.


Siden 1921 har Dansk Kano & Kajak Forbund arbejdet for at give dig gode oplevelser på vandet.
 
For Sjov - For Alvor - For Alle
Facebook
Website
Copyright © 2021 Dansk Kano og Kajak Forbund, All rights reserved.


Vil du ikke modtage flere emails?
Du kan  ændre din profil og mailadresse eller  opsige abonnementet her.

Email Marketing Powered by Mailchimp