Copy
Bekijk onze nieuwsbrief in de browser

Algemene mededelingen

  • Vooraankondiging: op 15 juli a.s. zal er een werkoverleg WMI, BMI en BGI plaatsvinden in het Sanadome te Nijmegen. Verdere informatie zal zo snel mogelijk per mail verstuurd worden naar de desbetreffende personen.
  • Opleiden: 8 juli zullen er vijf medewerkers een gevorderde training Notifier gaan volgen.
  • Per 1-7-2021 zal FireX in de nieuwsbrief komen van Techniek Brabant met twee doelen. Om FireX als bedrijf meer te promoten in de markt en als wervingskanaal voor de vacatures. Binnenkort wordt de eerste nieuwsbrief verstuurd met FireX erin. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via onderstaande link: https://www.techniekinbrabant.nl/
  • Per 1 augustus zal Danielle Geurts-In den Bosch starten als secretaresse. In de volgende nieuwsbrief zal zij zich verder aan jullie voorstellen.

Vakantie 2021

De zomervakantie komt er weer aan en heel veel mensen kijken er naar uit om weer op reis te kunnen gaan. De mogelijkheden daarvoor worden door de versoepeling van de coronamaatregelen steeds ruimer. Toch moet er rekening gehouden worden met maatregelen die per land kunnen verschillen. 

We gunnen iedereen de welverdiende vakantie, maar we doen ook een beroep op je eigen verantwoordelijkheid en je gezond verstand als het gaat om het kiezen van je vakantiebestemming. Als je bijvoorbeeld in quarantaine moet als je terugkomt van vakantie, dat je dat dan ook doet.

Als werkgever raden wij je nadrukkelijk af naar landen te reizen met code oranje of rood. Dit omdat we zo min mogelijk risico willen lopen op nieuwe besmettingen. Ook buiten het werk zorgen we immers allemaal voor onze eigen veiligheid en die van de mensen om ons heen.

We vertrouwen erop dat je ook in je zomervakantie geen onnodige risico's neemt.

Dan rest ons niets dan je een hele fijne zomer te wensen: geniet van je vakantie! ​
 

Telefoniste

Per 13 juli a.s. start Esther Peters als telefoniste.

Hallo nieuwe collega’s!
Op maandag 12 juli ga ik starten als telefoniste bij FireX. Een nieuwe uitdaging waarin ik erg veel zin heb!
 
Mijn naam is Esther Peters, 42 jaar oud en sinds 2006 woonachtig in het mooie Nijmegen, in de wijk Neerbosch Oost. Ik ben geboren en getogen in Eindhoven.
In Nijmegen woon ik samen met Martijn, onze black and tan Jack Russel Luna en ons parkietje Pietje.
Martijn heeft een zoon van 22 , en daarmee ben ik dus met een modern woord “bonusmoeder”.
In mijn vrije tijd ga ik graag naar een voetbalwedstrijd (NEC), uit eten/lunchen met vriendinnen, weekendjes naar Center Parcs of maken we graag een zomerse reis naar bijvoorbeeld Turkije of Egypte.
 
De afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt als administratief medewerker bij een school voor speciaal (voortgezet) onderwijs in Oosterbeek.
Een totaal andere werkomgeving inderdaad!
Daarvoor werkte ik enkele jaren bij Royal Haskoning en vroeger als bijbaan bij de PTT, dus een “mannen wereld” is voor mij ook weer niet geheel onbekend. 😊
Ik hoop jullie snel allemaal een keer te mogen ontmoeten op het kantoor of aan de telefoon!
 

Verlof

We streven er naar om stuwmeren van verlofsaldo’s te voorkomen. Dit om een goede balans te creëren tussen werk en privé en daarnaast om een hoge financiële reservering te voorkomen voor FireX. Ga met je leidinggevende in gesprek wanneer je jouw vakantie inplant. We streven er naar dat iedere medewerker het jaar eindigt met max 10 verlof dagen.


Het is in overleg met je leidinggevende mogelijk om verlof uit te laten betalen echter streven we ernaar dat medewerkers ook tijdig hun rust genieten door vakantie op te nemen.
 

FireX zomer barbecue


Donderdag 8 juli vanaf 16.00 uur in Paviljoen het Buitenhuis. Tot dan!


 

Facebook
LinkedIn
YouTube
FireX B.V.
Kerkenbos 10-135
6546 BJ Nijmegen

Mail: info@firex.nl
Telefoon: 0031 (0)24 – 360 71 71

U ontvangt deze email omdat u een relatie bent van FireX. B.V. U kunt zich afmelden als u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen.