Copy
Bekijk onze nieuwsbrief in de browser

Algemene mededelingen

  • We kunnen nog steeds gebruik maken van de poolauto als we naar projecten of Kuijpers locaties gaan. Reserveren kan via het secretariaat.
  • In november en december organiseren wij voor 7 medewerkers van ons de Vesda Product training (aspiratiesysteem). De training wordt gegeven voor Rienk Leenstra van Aerocheck.

Ontruimingsoefening

Op 14 september hebben we een ontruimingsoefening in ons eigen pand gehouden. Iedereen dank voor de medewerking hieraan. De BHV-ers zijn:
  • Arno Rokers – hoofd BHV
  • Marcel
  • Manuska
  • Tamara
  • Lionne
  • Rick Janssen (Kuijpers)
Bij calamiteiten melden via het secretariaat, zij schakelen de BHV in.
Verzamelplaats is tegenover ons gebouw op het grasveld.

 

Blusgas en CAF

Een aantal jaren geleden zijn we activiteiten gestart m.b.t. Oneseven CAF systemen en Siemens blusgassystemen. Er waren afspraken met leveranciers gemaakt m.b.t. de ontwikkeling van het product en van de markt. Op beide terreinen is er door de leveranciers in de afgelopen jaren niet afdoende vordering gemaakt om deze activiteiten een structureel onderdeel uit te laten maken van de activiteiten van FireX. Vanzelfsprekend komen we onze verplichtingen welke we aangegaan zijn in de afgelopen jaren na, maar beide producten zullen in de toekomst niet meer worden gevoerd. Door de focus uitsluitend op Marioff HI-FOG® en detectiesystemen te houden streven we mede naar meer rust in de organisatie m.b.t. uitvoering en service/onderhoud. Indien je hier nog vragen over hebt, kun je terecht bij Jean-Paul.
 

Pensioen update

Op donderdag 14 oktober om 19:00 uur organiseert het pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT) een online pensioen update. Vanuit de studio gaan zij medewerkers bijpraten over pensioen en de ontwikkelingen rondom het nieuwe pensioenstelsel. Tijdens de uitzending kunnen er vragen gesteld worden via de chat. Indien je op 14 oktober niet in de gelegenheid bent, kun je later de uitzending terug kijken. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden, ga naar de volgende site Deelnemer - PMT.

Opening Kuijpers op 10137

1 september heeft de officiële opening plaatsgevonden van Kuijpers Nijmegen op nummer 10137.

Kans maken op €1.000,-- bruto?

Help ons dan bij het vinden van nieuwe collega’s. Introduceer jouw vriend, familie of oud-collega bij ons door zijn/haar cv naar o.hofstee@kuijpers.com te mailen. Bij indiensttreding  ontvang je de aanneembonus van €500,- netto na positief verloop proeftijd. En nog eens €500,- netto als het komt tot een contract voor onbepaalde tijd.


Actuele vacatures:
Indien er vragen zijn kun je bij HR terecht.
Facebook
LinkedIn
YouTube
FireX B.V.
Kerkenbos 10-135
6546 BJ Nijmegen

Mail: info@firex.nl
Telefoon: 0031 (0)24 – 360 71 71

U ontvangt deze email omdat u een relatie bent van FireX. B.V. U kunt zich afmelden als u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen.