Copy
Flashmail FireX - november 2014
Tijden veranderen en FireX verandert mee, sterker nog, loopt voorop en is innoverend. Dat komt niet uit de lucht vallen, daar zitten decennia expertise in. Daar zitten mensen achter die hun hart verpand hebben aan brandpreventie. Daar zitten wij achter. Wij zijn FireX.

Nieuwe website


We hebben een naam in brandpreventie hoog te houden. Dat doen we met 100% trotse inzet en dat merkt u aan onze producten en diensten. Dat de resultaten voor zich spreken is natuurlijk mooi, maar we vonden het tijd om dat ook “aan de voorkant” uit te dragen. Daarom is onze website volledig vernieuwd en nodigen wij u van harte uit om een kijkje te nemen op www.firex.nl

Wat kunt u daar verwachten? Naast onze producten en diensten ziet u vooral ons, de mensen achter FireX. U leest er alles over onze betrokkenheid bij uw bedrijf, of u nu klant, prospect of toeleverancier bent. We laten op persoonlijke wijze onze medewerkers aan het woord, die allemaal met de neus dezelfde kant op staan. Wij zijn FireX en dat laten we zien ook!

 

Bekijk de nieuwe website »

Brandveiligheid Meester


De nieuwe pay-off bij ons logo. “Brandveiligheid Meester zijn”, dát is wat onze klant verlangt! Dat is waar wij dan ook in uitblinken. Wij kennen onze verantwoordelijkheden, komen onze beloftes altijd na en zorgen er samen met onze klanten voor, dat de wereld een stukje veiliger wordt.

Brandveiligheid is nog altijd niet vanzelfsprekend, bij ons echter wel. Heeft u na het lezen van deze nieuwsbrief nog vragen of suggesties? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij staan u graag te woord en met raad en daad terzijde.

Blog


Kan het nog persoonlijker? In ons blog, gekoppeld aan de nieuwe website, neemt financieel directeur Monique Lamers u mee in de wereld van brandpreventie.

Haar persoonlijke bevindingen en visie deelt zij graag met u, recht uit het hart.

 

Brandmeldwijzer


De juiste brandmeldinstallatie kiezen met de Brandmeldwijzer van FireX!

Ervaart u het doornemen van het Bouwbesluit met betrekking tot brandveiligheid als lastig, doorloop dan onze Brandmeldwijzer en zie direct wat uw gebouw nodig heeft.
 

FireX B.V.
Kerkenbos 10-135
6546 BJ NIJMEGEN
Postbus 31111
6503 CC Nijmegen

info@firex.nl

Tel 024-360 71 71
Fax 024-360 75 62

Copyright © 2014 FireX, All rights reserved.


U ontvangt deze mailing omdat u een relatie bent van FireX B.V.
afmelden of uw profiel aanpassen