Copy
Kun je deze nieuwsbrief niet goed zien? Bekijk hem in je browser.

Nieuws
Click here for English


Nijmegen, 3 december 2020

Geachte relatie,

Wij willen u als klant, toeleverancier of relatie van FireX, Fire Technology en FireSafe graag op de hoogte brengen van een belangrijke verandering binnen onze bedrijfsvoering. Met ingang van 1 januari 2021 zullen onze drie divisies verenigd worden onder de naam FireX. Deze beslissing hebben wij genomen om nog efficiënter en slagvaardiger te kunnen werken. Dat is goed nieuws, omdat iedereen daarvan profiteert.

Dankzij de groeispurt die onze drie bedrijven hebben doorgemaakt en het feit dat steeds meer klanten diensten bij meerdere van onze bedrijven afnemen, is het onder één naam verdergaan voor ons de manier om te zorgen voor directere communicatie, sneller handelen en meer duidelijkheid voor iedereen. Wat verandert er voor u door deze samensmelting? Eigenlijk helemaal niets. U blijft zakendoen met dezelfde vertrouwde mensen. De service waar u zo aan gehecht bent, wordt zelfs nog beter.

Past u wel even onze gegevens aan?
Het enige dat noodzakelijk is, is dat er in uw systemen het een en ander wordt aangepast; wij verzoeken u vriendelijk om in uw administratie ons bedrijf of onze bedrijven onder de naam FireX te positioneren. Dat is voor u eigenlijk de enige verandering die doorgevoerd dient te worden. De correcte gegevens treft u in de mail aan.

Om de samenvoeging naar buiten toe een vernieuwd gezicht te geven, verandert ook het logo. We nemen afscheid van de bestaande logo’s en introduceren met de samenvoeging een vernieuwd logo FireX. Krachtig, herkenbaar en overkoepelend voor onze drie divisies. Boven dit schrijven ziet u het nieuwe logo staan.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen in 2021 de vruchten zal plukken van de nieuwe bedrijfsstructuur en verheugen ons op een mooie samenwerking met u. Heeft u naar aanleiding van deze brief nog vragen, aarzel dan niet om deze te stellen. Wij beantwoorden deze graag.

Met vriendelijke groeten,

Jean-Paul Lamers
Monique Lamers

Directie FireX

Zet de volgende gegevens s.v.p. in uw systeem

Voor FireX blijven de gegevens ongewijzigd.

Met de samenvoeging en naamswijziging gaan het bankrekeningnummer, G-rekening, KvK-nummer en het BTW nummer per 1 januari 2021 veranderen in:

• Bankrekeningnummer: NL68RABO0137802463
• G-rekening: NL39RABO099122267
• KvK nummer: 10043110
• BTW nummer: NL8071.17.778.B01

Wij willen u vriendelijk verzoeken om dit in uw administratie aan te passen.

Naast een kleine aanpassing in uw organisatie heeft de naamswijziging geen verdere gevolgen voor u. Uw contracten en/of overeenkomsten vanuit bovengenoemde B.V.’s blijven ongewijzigd van kracht en worden voortgezet door FireX B.V..


FireX B.V.
Kerkenbos 10-135
6546 BJ Nijmegen

M: info@firex.nl
T: 0031 (0)24 – 360 71 71

Afmelden nieuwsbrief