Copy
Bekijk onze nieuwsbrief in de browser

Algemene mededelingen

  • Quintijn is geslaagd voor Watermisttechniek 1!
  • Bernd is geslaagd voor het Nederlands staatsexamen!
  • Bernd is tevens geslaagd voor sprinkler voor leidinggevend monteur!
  • De Training “Verbeter je relatie op je projecten en vergroot je kansen” is gepland op 21 oktober 2021 voor o.a. onze projectleiders en andere collega’s met klantencontact.
  • De uitnodigingen van de gezondheidscheck hebben jullie ontvangen. Wij adviseren een ieder hier gebruik van te maken.

Opening

Woensdag 1 september a.s. is de officiële opening bij Kuijpers op nr. 10-133.

Vriendelijk verzoek om vanaf 1 september de fietsen te plaatsen op een rij bij de bezoekersparkeerplaats. Het “parkeerplan” wordt nog opgepakt, zodat er een fietsenstalling gerealiseerd kan worden.
De rokerspaal is verplaatst naar nummer 10137.

Secretaresse

I.v.m. de privé situatie van Daniëlle Geurts – In den Bosch is besloten het contract te beëindigen. De vacature van Secretaresse is heropend en recruitment gaat op zoek naar een nieuwe collega. Mocht jij een vriend, kennis of oud-collega weten die goed op deze rol past, geef het bij Onno door. Te bereiken op 06-11060335.

Werkoverleg projectleiders

Om meer grip te krijgen op onze projecten zijn er projectsheets ontwikkeld, waardoor we meer inzicht creëren in het verloop van onze projecten. De kick-off overleggen hebben plaatsgevonden, hierdoor kan er een betere inschatting gemaakt worden van kansen en risico's voorafgaand een project. Er gaan financiële voortgangsgesprekken plaatsvinden, hierdoor is er tussentijds meer inzicht en kan er bijgestuurd worden. Er gaan projectevaluaties gepland worden, zodat we achteraf weten hoe een project gedraaid heeft. De eerste resultaten zijn positief, 14 september is er een release van de nieuwe projectsheets.
Facebook
LinkedIn
YouTube
FireX B.V.
Kerkenbos 10-135
6546 BJ Nijmegen

Mail: info@firex.nl
Telefoon: 0031 (0)24 – 360 71 71

U ontvangt deze email omdat u een relatie bent van FireX. B.V. U kunt zich afmelden als u niet langer onze nieuwsbrief wilt ontvangen.