Copy
 

Go' Morten Danmark
- Morten Pape signerer "Guds bedste børn" i Det var Zittans på selve udgivelsesdagen torsdag 23. august

 
 
Hej kære ven. I morgen er en stor dag i bogverdenen. Derfor tillader vi os at sende dig en mail fra vores boghandel Det var Zittans, som ligger lige overfor Ingolfs.
Morten Pape, der har skrevet PLANEN om sin opvækst i Urbanplanen udgiver nu ny roman torsdag d. 23. august, og han har lovet at starte dagen med at signere den hos os. 

GO' MORTEN DANMARK - torsdag d. 23. august kl. 11.00

Morten Pape udgiver roman 23. august, og du kan få Guds bedste børn signeret af ham i din lokale bookstore om formiddagen. 
Kom når vi åbner kl. 11. Vi har masser af bøger og kaffe på kanden. 
Vi ses til Go' Morten Danmark i Det var Zittans torsdag.

Her sker det:
Det var Zittans Boghandel, Amagerbrogade 205, 2300 Kbh S.
Torsdag d. 23. august kl. 11.00.

Om Guds bedste børn: 
Simon er netop blevet løsladt fra spjældet og er flyttet til Sydsjælland for at skabe en ny og sikker tilværelse for sin lille familie, selvom fortidens dæmoner og det hårdkogte bagland konstant spøger i baggrunden.

Mickey pønser på at flygte fra det sikrede ungdomsfængsel, hvor han driver personalet og de andre indsatte til vanvid.

Og i Holmbladsgadekvartet på Amager forsøger Jamil efter en psykiatrisk indlæggelse at få sit liv på sporet igen, men kan ikke slippe tanken om at hævne sig på Mickey og Simon, som for nogle år siden slog hans bedste ven Zeki ihjel i en rus af afstumpet had.

Guds bedste børn er en skildring af unge på kanten af samfundet – svigtet af omverdenen, fortabt i systemet, overladt til deres egen vrede. En fortælling om venskab, skyld, skam og forsoning.

P.s. Glæd dig også til tirsdag d. 11. september, hvor Det var ZIttans får besøg af 3 dygtige lokale forfattere, nemlig Line Fjordside (Forlaget Damgaard), Ida Monrad Graunbøl (Forlaget Ekbátana) og Pille Pernille Horst (Arkiv for Detaljer). Mere om det meget snart. 

På Ingolfser der ny menu med vildeste lækkerier fra morgen til aften. Der er sol i gården og vine på køl, og vi kan mærke, at vi snart ses snart på Ingolfs Allé 3.

Vi ses i Det var ZittansAmagerbrogade 2052300 København S. 
Tlf.: 3255 9331 - Mail: info@zittans.dk. Hjemmeside: Zittans.dk. insta: @zittans