Copy

Kære Ingolfs makker ❤️

Gårdhaven bag Ingolfs er som ny med flotte sten og nye fliser. Vi har fået lagt helt ny belægning, som du skal komme og se. Menukortet bugner af lækkerier både om dagen og om aftenen og køkkenet er klar med kærlighed til dig. 

Som modtager af Ingolfs nyhedsbrev har vi her en lille insight besked til dig !!!

Vi har netop lukket det fulde program for sommeren 2019 på vores herlige sommersted Gæstgiveren i Allinge på Bornholm. Du er den første, der ser programmet, og vil opdage, at der er så mange fantastiske navne i år. Vi er meget stolte.

Som kirsebærret på toppen har vi netop tilføjet 2 eksklusive koncerter med Lukas Graham  6 og  7 Juli. Billetterne bliver først offentliggjort senere i dag - men du har mulighed for at sikre din unikke oplevelse allerede nu !!!

 

Du finder alle billetter på: tikk.io/gaesten

 

Der kommer også snart et Ingolfs super sommer musikprogram, så hvis vi ikke ses i haven på Gæsten på Bornholm, ses vi til fantastisk sommer på Ingolfs Kaffebar på Amager. 

Ingolfs Kaffebar & Spisehus
Ingolfs Kaffebar Ingolfs Alle 3 København S 2300 Denmark
Tilføj os til din adressebog

Du modtager denne mail med nyt fra Ingolfs Kaffebar, fordi du har tilmeldt dig via vores hjemmeside eller ved at skrive din email i bogen på kaffebaren.
Du kan altid afmelde dit abonnement eller tilpasse hvilke nyheder du modtager