Copy

CPH Jazz festival 2021

FREDAG. D. 2. JULI - KL.16
Dobbeltkoncert: Mercedess og Peter Sommer på Ingolfs


Først byder vi Mercedess velkommen som er en 'Shy Gangster' som forstår sig på 'Serious Dancing' og på et sonisk plan oser den danske kunstner heldigvis som altid af nærvær med sin smoky r’n’b.

Herefter spiller Peter Sommer og orgelkongen Palle Hjorth vil sammen fortolke det store bagkatalog på nye måder og fortælle historier fra en lang musikkarriere.

KØB BILLET HER

LØRDAG. D. 3. JULI - KL.16
Gustaf Ljunggren og Kresten Osgood feat. Kenny Wollesen (US)


Multimusikersupermanden Gustaf Ljunggren og toptrommeslager/-improvisator Kresten Osgood krydser klinger for første gang som duo. Ingen ved, hvad der kan ske og vi har også hørt rygter om en prominent gæsteoptræden, nemlig den amerikanske trommeslager Kenny Wollesen (Bill Frisell o.m.a.)
 

KØB BILLET HER

ONSDAG. D. 7. JULI - KL.16
Katrine Muff m. fl.


Hele Danmark har sunget sammen med Katrine Muff inde i Fællessang hver fredag i fjerneren. Hun har også skrevet sange til den nye Højskolesangbog og er i øvrigt helt vildt god og sød. Denne eftermiddag har hun samlet en række yndlingsmusikere og en buket af yndlingssange fra Højskolesangbogen: Både nogen, du kender og nogen, du kan lære. Mon myndighederne lader os alle synge sammen i gårdhaven denne eftermiddag?

KØB BILLET HER

TORSDAG D. 8. JULI - KL.16
Releasekoncert: Emil de Waal feat. Nulle, Gustaf Ljunggren og Dan Hemmer


Den 84-årige klarinetlegende Nulle, orgelvirtuosen Dan Hemmer, Multimusikersupermanden Gustaf Ljunggren og trommetossen Emil de Waal fejrer, med denne eneste og eksklusive koncert på årets Jazzfestival, udgivelsen af deres nye album “Vente”, som udkommer d.2/7-21. På albummet findes blandt en live-indspilning fra en tidligere koncert på netop Ingolfs Kaffebar. Don’t miss it!!!

KØB BILLET HER

FREDAG D. 9. JULI - KL.16
Svaneborg/Kardyb


Den skønne aarhusianske tromme/tangent-duo Svaneborg/Kardyb har smeltet alle hjerter på deres vej de sidste par år med stemningsfyldte beats og smukke melodier. Denne eftermiddag fylder de gårdhaven med sommervibes og måske også en klædelig portion melankoli midt i al lykken.

KØB BILLET HER

LØRDAG D. 10. JULI - KL.16
Emil de Waal+ Spejderrobot feat. Anna Rømer


Den imternationalt feterede livetromme-/electronica-jazzduo "Emil de Waal+ Spejderrobot" gæster gårdhaven på Ingolfs Kaffebar med deres eneste koncert under årets Jazzfestival. Til lejligheden forstærket med den fremadstormende guitarist Anna Rømer (Kaleiido, o.a.), spiller de musik fra deres nye album “3” og klassikere fra det snart 14 år lange og kærlige samarbejde.

KØB BILLET HER
Ingolfs Kaffebar
Ingolfs Alle 3
København S 2300
Denmark
Add us to your address book
tlf 32 59 95 96 

Du modtager denne mail med nyt fra Ingolfs Kaffebar, fordi du har
tilmeldt dig via vores hjemmeside eller ved at skrive din email i bogen på kaffebaren.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ingolfs Kaffebar · Ingolfs Alle 3 · København S 2300 · Denmark