Copy
 
Du er hermed inviteret til gratis glæder i kommende weekend.

På fredag 13. sept. kl. 21 holder blues-guitarist Oscar Mukherjee release på sin EP "Sentimental Sleep". Velkommen til en intim og akustisk koncert. Sangene trækker tråde til den amerikanske sangskrivertradition, men er twistet sammen med moderne, indie referencer. Kig forbi til en fredagsøl og join the blues. 


Mød top-aktuelle Kaspar Colling Nielsen på lør. 14. sept. 

Bibliotekshuset på Rodosvej, Det var Zittans og Ingolfs kaffebar affyrer en tre-trins-raket af et  arrangement i forbindelse med festivalen Golden days. I år er temaet 1989, i anledning af 30-året for murens fald.

Derfor inviterer vi på en tidsrejse i selskab med forfatter Kaspar Colling Nielsen og historiker Dino Knudsen i bibliotekshuset kl. 14, hvorefter vi går i Det var Zittans, hvor Kaspar Colling fra kl. 15 læser op af sin kommende novellesamling "Dengang dinosaurerne var små", og snakker med Malene Botoft. Det kan ikke blive mere aktuelt, for om en måned kommer den nye bog, og netop nu er det offentliggjort, at Kaspar Colling Nielsen skal skrive klimaminister Dan Jørgensens taler. 

Til slut går vi på Ingolfs Kaffebar, hvor 80'er-hits vælter ud af vinylpladerne og de übercool firsere dyrkes af den sejeste dj, mens Tom Cruise-agtige typer shaker pina colada's og andre 80'er-drinks i stride strømme.GO GO Locomotion lørdag aften

Senere selvsamme på lørdag aften 14. sept. får vi endnu et sejt vinyldj-besøg, når GO-GO Locomotion inviterer til ALL Vinyl hits fra 50'erne og 60'erne. Go Go Locomotion er for dig som elsker den søde lyd af Soul, Rhythm and Blues og hvad der ellers kan få hofterne til at svinge 💃
Bag pladespillerne d. 14 September står: Mr. & Mrs. Raven.

Dette power couple er ikke blot gift med hinanden med også med den søde lyd af 1960ernes Soul ✊
Fruen er forelsket i bl.a. den gode Motown lyd, pige-grupper fra 60’erne og fransk yé-yé.
Mr. Raven tager sig af den gode gamle 1950’er R&B og har tilmed en baggrund i pigtråds-musikken. 

Vi ses på Ingolfs Kaffebar, Ingolfs alle 5.