Copy
Den får en på frakken, når MC EINAR rapper, Jesper Willmann charmer den, og DJ Jan styrer pladespilleren på Ingolfs Kaffebar lørdag den 21. december kl. 21. Entre 150 kr. Billetsalg i døren.
Gården bag Ingolfs er overdækket og fyldt med de grønneste, granduftende, sunde, økologiske juletræer fra Møn. Du kan komme forbi og dufte dem, og du kan købe et med hjem.
HUSK det populære jule-jazz-show med Jacob Fischer på guitarer, Rasmus Møldrup på kontrabas og Anders Mørch på trommer torsdag 19. december kl. 21. Entre 100 kr. Billetsalg i døren.
De dygtige musikere fortolker evergreens, de bedste julejazz-klassikere og originale kompositioner og serverer dem med kæmpe juleglæde.
Vi ses til dejlig mad og gløgg og julehygge på Ingolfs i hele december. Stadig plads til lækreste julefrokoster. Reserver på info@ingolfskaffebar.dk
Vær blandt de første, der får besked om vore populære arrangementer i vores boghandel Det var Zittans. Vi har ofte helt suveræne forfatterbesøg, og det fortæller vi alt om i vores Zittans Nyhedsbrev.
TILMELD DIG ZITTANS NYHEDSBREV HER
Ingolfs Kaffebar
Ingolfs Alle 3
København S 2300
Denmark
Add us to your address book
tlf 32 59 95 96 

Du modtager denne mail med nyt fra Ingolfs Kaffebar, fordi du har
tilmeldt dig via vores hjemmeside eller ved at skrive din email i bogen på kaffebaren.
 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Ingolfs Kaffebar · Ingolfs Alle 3 · København S 2300 · Denmark