Groot-Ammers: bedrijfshallen + terrein te huur

In een bedrijfscomplex in Groot-Ammers bieden wij functionele bedrijfsruimten te huur aan. De bedrijfsruimten zijn geschikt voor diverse doeleinden, zoals opslagruimte, assemblage- en/of productiedoeleinden. Eén van de bedrijfsruimten is voorzien van een inbouw kantoorruimte/kantine met sanitair.
De bedrijfsruimten op de hoek van het gebouw zijn voorzien van een omheind en verhard buitenterrein.
Oppervlakten 
Bedrijfshal 1
- bedrijfsruimte: 792 m²
- kantine/sanitair: 40 m²
- kantoorruimte: 40 m²
- buitenterrein: (verhard/omheind) 973 m²

Bedrijfshal 5
- bedrijfsruimte: 1.325 m²

Bedrijfshal 8
- bedrijfsruimte: 832 m²
- buitenterrein (verhard/omheind): 950 m²

Huurprijzen
Bedrijfshal 1: € 5.400,- per maand (excl. BTW)
Bedrijfshal 5: € 5.750,- per maand (excl. BTW)
Bedrijfshal 8: € 5.000,- per maand (excl. BTW)
Locatie
Het object is gelegen op bedrijventerrein Gelkenes in Groot-Ammers. Dit bedrijventerrein ligt praktisch langs de provinciale weg N216 van Groot-Ammers naar Gorinchem. De op- en afritten van rijkswegen A27 en A15 zijn elk binnen een kwartier te bereiken.
Bekijk object
Bekijk brochure

Arkel: nieuwbouw bedrijfshal op hoeklocatie

Fraaie hoeklocatie te huur! Aan de rand van bedrijventerrein Vlietskade te Arkel bieden wij deze fraaie nieuwbouw bedrijfs-/kantoorruimte aan. Het pand wordt casco aangeboden, waarbij het mogelijk is om inpandig kantoorruimte te (laten) realiseren.
De bouwhoogte bedraagt ca. 7,00 meter en de maximale vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.500 kg/m².
Oppervlakten
- bedrijfsruimte hoog: 185 m² 
- bedrijfsruimte laag (= optioneel kantoor): 85 m²
- entresolvloer beton (= optioneel kantoor): 85 m²

Huurprijs
€ 25.000,- excl. BTW per jaar
Locatie
Het object ligt aan de rand van het bedrijventerrein, met vrij zicht vanuit de kantoorruimte. De Vlietskade is een bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A27 en rijksweg A15. De locatie goed toegankelijk voor zowel particulier als vrachtverkeer. Er zijn voldoende mogelijkheden voor laden en lossen op eigen terrein bij het pand. 
Bekijk object
Bekijk brochure

Gorinchem: storage unit Papland te huur

Op bedrijventerrein Papland te Gorinchem bieden wij te huur aan een opslagruimte op de 1e etage van het moderne complex met bedrijfs-/kantoorunits en storage units.
Ideaal voor opslag en/of kleinschalige werkzaamheden!
Oppervlakten
- storage unit: ca. 28 m² (bruto, 4 x 7 m.)
- entresolvloer (bergzolder van ca. 8 m²)

Huurprijs
€ 295,- per maand (excl. BTW)
Vaste bijdrage VVE € 41,26 per maand (excl. BTW)
 
Locatie
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Papland te Gorinchem. Rijksweg A15 (Rotterdam – Nijmegen) is binnen ca. 5 autominuten bereikbaar. Knooppunt Gorinchem (A15 – A27) is bereikbaar in ca. 8 autominuten.
Bekijk object
Bekijk brochure

Meerkerk: diverse kantoorruimten te huur

In een kleinschalig kantoorgebouw bieden wij een drietal kantoorruimten te huur aan. Er zijn kantoorkamers variërend in oppervlakten (VVO) van ca. 12, 16 en 29 m². Enkele kamers zijn uitstekend te schakelen.
Alle kamers zijn voorzien van tapijt, systeemplafonds met verlichting en wandgootsysteem met bekabeling. Een aantal kantoren zijn v.v. airconditioning. Het centrale gebied bestaat uit een representatieve entree, kantine met keuken, sanitaire groepen en garderobe.
Oppervlakten
Kantoorruimten 1e etage
- kantoorkamer 1 (voorzijde): 29,25 m²
- kantoorkamer 2 (midden): 16 m²
- kantoorkamer 3 (achterzijde): 12 m²
Totale oppervlakte: 57,25 m²

Huurprijzen
Kantoorruimte 1: 29,25 m² (voorzijde): € 495,- per maand exclusief btw.
Kantoorruimte 2: 16 m² (midden): € 295,- per maand exclusief btw.
Kantoorruimte 3: 12 m² (achterzijde): € 195,- per maand exclusief btw.
Servicekosten: zie vermelding op de website
Locatie
Het kantoorpand is gelegen in het centrum van Meerkerk, aan de doorgaande weg Tolstraat. In de directe omgeving zijn diverse winkelruimten, kantoorruimten, woningen en horecagelegenheden gesitueerd. Via de Gorinchemsestraat is rijksweg A27 binnen ca. 5 autominuten bereikbaar. Daarnaast is Meerkerk bereikbaar via een busverbinding, de bushalte is 40 meter verder gelegen.
Bekijk object
Bekijk brochure

Gorinchem: kantoorruimte op Papland

Flexibel huren! Aan de entree van het bedrijventerrein Papland bieden wij deze kleinschalige kantoorunit (5a) te huur aan, welke tegen flexibele condities gehuurd kan worden. De ruimte bevindt zich op de 1e verdieping en wordt geheel turn-key opgeleverd. De kantoorruimte is ca. 39 m² groot en is per direct beschikbaar. Bij deze kantoorruimte zijn 2 eigen parkeerplaatsen
Oppervlakte
- kantoorruimte 39 m²

Huurprijs
€ 520,- per maand (excl. BTW)
Servicekosten € 118,- per maand (excl. BTW)

Locatie
Het pand is gelegen op het moderne bedrijventerrein Papland in Gorinchem, direct aan de entree. De bereikbaarheid en toegankelijkheid van de locatie per auto zijn goed. Rijksweg A15 ligt op 5 autominuten van dit aantrekkelijke object. Het knooppunt Gorinchem (A15/A27) is eveneens snel te bereiken. Met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.
 
Bekijk object
Bekijk brochure

Nieuwendijk: bedrijfsloods te huur

Praktische en ruime bedrijfsruimte van circa 600 m², uitstekend geschikt voor o.a. opslagdoeleinden. De loods is toegankelijk via een ruim en afsluitbaar buitenterrein. Het buitenterrein is beveiligd met een viertal bewakingscamera’s. De locatie is op zeer korte afstand gelegen van de Rijksweg A27, slechts 500 meter.
Tijdelijke verhuur van de bedrijfsruimte is in overleg mogelijk. Daarnaast is het bespreekbaar om buitenterrein bij te huren.
Oppervlakte
- bedrijfsruimte (30 x 20 m.): ca. 600 m²

Huurprijs
v.a. € 30,- per m² per jaar (excl. BTW)
Locatie
De bedrijfsruimte is gelegen op een ruim terrein waar uitmuntend geladen en gelost kan worden. Het object is gelegen aan de rand van het dorp Nieuwendijk. De locatie bevindt zich op slechts 500 meter afstand van de afslag Nieuwendijk / Woudrichem vanaf rijksweg A27. In de nabijheid van het pand staan overwegend een combinatie van woningen en bedrijfsruimten.
 
Bekijk object
Bekijk brochure

Gorinchem: karakteristieke winkel te huur

Aan de Kruisstraat bieden wij een sfeervolle winkelruimte te huur aan. De ruimte op de begane grond heeft een vrije hoogte van ca. 3,50 meter. De karakteristieke gevel met hoge ramen geven het pand een fraaie uitstraling. De ligging aan de Kruisstraat – de doorgaande route door het centrum – genereert enorm veel traffic, waardoor uw winkel de verdiende aandacht krijgt. Er is in de directe nabijheid voldoende parkeerruimte aan de Groenmarkt en in parkeergarage Kazerneplein.
Oppervlakten
- winkelruimte: 35 m²

Huurprijzen
€ 750,- excl. BTW per maand
Locatie
Het object is goed gelegen langs de doorgaande route in de binnenstad Gorinchem. Met zicht op de kerktoren, dichtbij het A1 winkelgebied en gezellige terrassen van Gorinchem is deze locatie zeer goed te noemen. De bereikbaarheid van rijksweg A15 en A27 is goed alsmede het treinstation van Gorinchem met treinen en bussen naar omliggende dorpen en steden.
Bekijk object
Bekijk brochure

Selectie recent verhuurd/verkocht

Onderstaand een selectie van recent door B/mak Bedrijfsmakelaars verkochte of verhuurde vastgoedobjecten.

Bekijk hier de laatste editie van ons magazine!

Klik op de foto of ga naar www.bmak.nl

SELECTief is een initiatief van B/mak Bedrijfsmakelaars.

U bereikt ons via (0183) 30 40 50 of info@bmak.nl

Volg ons

Via diverse social media is B/mak Bedrijfsmakelaars te volgen. Zo blijft u vrijwel dagelijks up-to-date voor wat betreft nieuw aanbod en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsonroerendgoed. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Website

Ons kantoor is lid van NVM-Business. Onze makelaars zijn ingeschreven bij VastgoedCert BV, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Wilt u de wijze waarop u onze mailings ontvangt aanpassen, wijzig dan uw instellingen. SELECTief niet meer ontvangen? Meldt u dan af.


Email Marketing Powered by Mailchimp