Vuren: nieuwbouw bedrijfsunits v.a. 42 m²

In Vuren bieden wij nieuwbouwproject Business Centrum De Zeiving Zuid aan. De te koop aangeboden bedrijfsruimten zijn beschikbaar v.a. 42 m², eventueel ook met kantoorruimte. Huur is eveneens mogelijk.
De units worden casco opgeleverd, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Hierdoor heeft u alle vrijheid bij het indelen van uw unit en het kiezen van het uiteindelijke afwerkingsniveau.
Oppervlakten
Units 1 t/m 4 (incl. 3 parkeerplaatsen)

Bedrijfsruimte: ca. 66 m²
Kantoor/showroom: ca. 63 m²
Koopprijs: v.a. € 145.000,- excl. BTW vrij op naam

Units 5 t/m 16 (incl. 2 parkeerplaatsen)
- bedrijfsruimte: 60 m²
- entresolvloer: 30 m²
Koopprijs: € 109.000,- excl. BTW vrij op naam

Units 17 - 20 (incl. 1 parkeerplaats)
- opslagruimte: 42 m²
Koopprijs: € 55.000,- excl. BTW vrij op naam
Business Centrum De Zeiving Zuid is gesitueerd op bedrijvenpark De Zeiving en ligt in de plaats Vuren (gemeente West Betuwe). Via de A15 en de A27 is de Zeiving goed bereikbaar. De locatie ligt aan de rand van het bedrijventerrein tegen de Waaldijk.
Bekijk project
Bekijk brochure

Gorinchem: bedrijfsruimte met kantoorruimte

Deze vrijstaande bedrijfs-/kantoorruimte ligt op het moderne bedrijventerrein Papland en bieden wij te koop aan. Het betreft een goed gebouwde, praktisch te gebruiken bedrijfsruimte met voorgelegen kantoorruimte over 2 lagen. 
Het kavel is erg ruim en dient thans als parkeergelegenheid en buitenopslagterrein. De grootte van de kavel biedt tevens ruimte voor uitbreiding van de bestaande bedrijfsruimte met ca. 300 m².
Oppervlakten
- bedrijfsruimte: 405 m² (evt. uitbreidbaar met 300 m²)
- kantoorruimte: 186 m²
- kavelgrootte: 1.590 m²
Het bedrijfspand is gelegen op het moderne bedrijventerrein Papland in Gorinchem. Het pand ligt op een fraai rechthoekig perceel langs één van de goed bereikbare routen over het bedrijventerrein.
De bereikbaarheid van het bedrijventerrein Papland is goed. De rijksweg A15 ligt op ca. 5 autominuten van dit object. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand.
Bekijk object
Bekijk brochure

Sliedrecht: gerenoveerde kantoren te huur

Te huur aangeboden: 3 functionele, representatieve en moderne kantoorunits op de hoek Beyerinckstraat – Lelystraat op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht.
Het gebouw is recent gemoderniseerd. De kantoorunits zijn instapklaar en voorzien van o.a. airco en LED-verlichting.
Het kantoorgebouw beschikt over energielabel A.
Oppervlakten
- kantoorruimte 1, begane grond: 188 m²
- kantoorruimte 2, 1e etage: 185 m²
- kantoorruimte 3, 1e etage: 186 m²

Huurprijs
v.a. € 1.550,- excl. BTW per maand
De kantoorruimte ligt herkenbaar op de hoek van de Beyerinckstraat en de Lelystraat, op bedrijventerrein Nijverwaard in Sliedrecht.
Op ca. 1 km afstand van de op- en afritten van rijksweg A15. Op ca. 1,5 km afstand bevindt zich treinstation (lijn Dordrecht-Geldermalsen) Baanhoek-West, met tevens een bushalte.
Bekijk object
Bekijk brochure

Gorinchem: bedrijfsunits te huur

Bedrijfsunits te huur in het nieuwbouw Bedrijvenverzamelgebouw “De Gilde”. Op het goed gelegen bedrijventerrein Schelluinsestraat te Gorinchem bieden wij 2 bedrijfsunits met entresolvloer te huur aan. Unieke mogelijkheid voor nieuwbouw bedrijfsruimte van dit formaat in Gorinchem!
De units zijn gezamenlijk alsook separaat te huren en beschikbaar omstreeks augustus / september 2020.
Oppervlakten
Bedrijfsruimte unit 2 (Schelluinsestraat 10b)
- bedrijfsruimte: 67 m²
- entresolvloer (beton): 67 m²

Bedrijfsruimte unit 3 (Schelluinsestraat 10c)
- bedrijfsruimte: 67 m²
- entresolvloer (beton): 33 m²

Huurprijzen
v.a. € 825,- excl. BTW per maand
De Schelluinsestraat is een bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A27 alsook de A15. De locatie is aan de gelijknamige straat gelegen en is goed toegankelijk voor zowel particulier als vrachtverkeer. Er zijn voldoende mogelijkheden voor laden en lossen bij het pand.
De bereikbaarheid met openbaar vervoer is goed, het trein-/busstation van Gorinchem is op loopafstand gelegen.
 
Bekijk object
Bekijk brochure

Schelluinen: hoek-bedrijfsunit te huur

Dit moderne complex met hoogwaardige bedrijfsunits wordt gebouwd op bedrijventerrein Remonpark. De bedrijfsunit op de kopse kant van het complex bieden wij te huur aan.
Het is een ideale bedrijfsruimte met kantoorruimte voor de zzp’er of kleine ondernemer! Bij het pand zijn 3 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Verwachte oplevering: 3e kwartaal 2020
Oppervlakten
- bedrijfsruimte: 87 m²
- kantoorruimte: 87 m² 

Huurprijs
€ 1.250,- excl. BTW per maand
Remonpark is uitstekend gelegen op een zichtlocatie langs de provinciale weg N216, aan de rand van Gorinchem. De locatie ligt ten westen van het knooppunt Gorinchem. 
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. De op- en afritten van rijksweg A15 (bij het knooppunt Gorinchem) zijn op nog geen 2 kilometer afstand gelegen. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar via een busverbinding.
Bekijk object
Bekijk brochure

Sleeuwijk: bedrijfs-/kantoorruimte te huur

Op het kleinschalige bedrijventerrein ’t Zand in Sleeuwijk bieden wij een praktische bedrijfsruimte met kantoorruimte te huur aan.
Het object maakt onderdeel uit van een groter bedrijfscomplex met diverse kantoor-/bedrijfs- en showroomruimten.
Beschikbaar per 1 september 2020. Het gezamenlijke buitenterrein is erg ruim en biedt voldoende parkeergelegenheid.
Oppervlakten
- bedrijfsruimte: 225 m²
- entree/werkruimte/kantine: 75 m²
- kantoor en opslag op de 1e etage: 170 m²

Huurprijs
€ 1.500,- excl. BTW per maand
Het bedrijfspand is gelegen op kleinschalige bedrijventerrein ’t Zand te Sleeuwijk. Diverse bedrijven zijn op dit terrein gevestigd.
De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is goed. De rijksweg A27 ligt op ca. 7 autominuten van dit object. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op enkele autominuten afstand.
Bekijk object
Bekijk brochure

Gorinchem: functionele bedrijfshal te huur

Op bedrijventerrein Gorinchem-Oost bieden wij deze functionele bedrijfsruimte te huur aan. De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een verzamelgebouw en is zelfstandig toegankelijk. In overleg met verhuurder is er eveneens kantoorruimte bij te huren.
Het object heeft op het omliggende terrein voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.
Oppervlakten
- bedrijfsruimte 538 m²
- optioneel: kantoorruimte v.a. 350 m²

Huurprijs
€ 60,- excl. BTW per m² per jaar
Het kantoor is goed gelegen op het moderne bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het bedrijventerrein ligt langs de rijksweg A15 in de onmiddellijke nabijheid van de afslag Gorinchem Oost / Arkel.
De bereikbaarheid van de bedrijfsruimte per (vracht)auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 (afslag Gorinchem-Oost) op een steenworp afstand van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Een bushalte is op circa 100 meter loopafstand gelegen.
Bekijk object
Bekijk brochure

Selectie recent verhuurd/verkocht

Onderstaand een selectie van recent door B/mak Bedrijfsmakelaars verkochte of verhuurde vastgoedobjecten.

Bekijk hier de laatste editie van ons magazine!

Klik op de foto of ga naar www.bmak.nl

SELECTief is een initiatief van B/mak Bedrijfsmakelaars.

U bereikt ons via (0183) 30 40 50 of info@bmak.nl

Volg ons

Via diverse social media is B/mak Bedrijfsmakelaars te volgen. Zo blijft u vrijwel dagelijks up-to-date voor wat betreft nieuw aanbod en ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsonroerendgoed. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Website

Ons kantoor is lid van NVM-Business. Onze makelaars zijn ingeschreven bij VastgoedCert BV, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed. Onze taxateurs zijn ingeschreven in de kamer Bedrijfsmatig Vastgoed van het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT).
Wilt u de wijze waarop u onze mailings ontvangt aanpassen, wijzig dan uw instellingen. SELECTief niet meer ontvangen? Meldt u dan af.


Email Marketing Powered by Mailchimp